Historie #DEL 6 - Remember?

"Sjakk matt!". De spillte sjakk. Du satt ved siden av og så på. Du kjedet deg, frøs og ville hjem. De satt alle med langermede gensre. Du hadde kun en singlet på deg. Selv om det var sommer frøs du som bare faen. Ikke så rart da. Dere var midt i skogen, og det var sendt. Klokka måtte være rundt 12-1, om natta. Siden det begynte å mørkne nå. 

Gråten kom igjen. Du savnet mamma, pappa, og lillebroren din. Du var redd du ikke ville overleve dette.. Du var dritsulten, og veldig tørst. Fikk du ikke mat snart, ville du dødd. Du var så sulten! Det rumlet i magen, og alle guttene så på deg. Du skar en grimase, som fortalte at du var redd, og sulten.. Den ene gutten tok fram en bolle med rosiner i. Du likte ikke rosiner, så du pilte dem ut. "Takk. Hva heter dere egentlig? Jeg heter Alisa". "Vi er Aleksander, Jakob, Andreas, Johan og Preben", svarte han som tydeligvis het Aleksander. "Og hva vil dere med meg..?". Du så på dem. Smilte ikke. Hadde ikke et eneste blikk eller uttrykk i ansiktet. Blikket ditt var tomt. De ristet på hodene, og trakk på skuldrene. "Kanskje vi heller kan bli venner, så kan vi stikke til meg og spise pizza?" Du så optimistisk på dem. De lo, nesten alle. Alle utenom den søteste av dem, Preben. Du smilte til ham. Han smilte tilbake. 

 

Du våknet neste morgen av solskinn i øynene. Hendene dine var fortsatt bundet sammen, og guttene sov enda. Du tok sjansen, og listet deg ut av skogen. Du prøvde å finne veien hjem, og få hendene løse. Etter en god stund kom du til byen, da var du lettet. Du fant en tilfeldig voksen, og spurte fint om hun kunne løsne tauet fra hendene dine. Hun gjorde det, og så rart på deg. Etter å ha fått frie hender, fiklet du fram mobilen og tastet inn nummeret til moren din. Hun kom og hentet deg i full fart, og fortalte at de var livredde hjemme, og hadde ringt bestemor flerne ganger, og når hun ikke svarte ringte de til og med politiet. Politiet hadde komt og undersøkt veien fra bestemor og hjem til huset deres, og mente at veien ikke skulle være farlig. Unnskyldningen din var at du plutselig ble utrolig svimmel, og ramlet borti noen busker. Når du våknet husket du ikke hvor du var, og bare gikk og gikk. Til slutt var du nede i byen, og da kom du på hvem du var, og hvor du bodde. Da kom mor straks med en idé om at du måtte til legen og skjekke deg. Siden du har vært så slapp og lei i det siste. Da svarte du at du helt sikkert var deprimert over det med Even.

Eye_large

liten del, siden dette er den tredje delen idag. mer imorgen!
//TUVA 

 

4 kommentarer // 23.nov.2011  @ 22:29 //historie

Historie #DEL 5 - Remember?

 Du åpnet øynene. Alt var svart, og det var vanskelig å få øynene åpne. Du visste ikke engang om de var åpne, eller om det bare føltes slik. Du prøvde å røre deg. Hendene dine var bundet sammen. Du fikk lyst til å gråte, men fikk det ikke til. Noe sperret. Du følte en blanding av frykt, hjemlengsel og skrekk! Og en liten smule sjokk. Du skulle så gjerne ønske at du ikke gikk ned til bestemor allikevel.. At du ble hjemme, og sa du kunne gjøre det imorgen! Men gjort er gjort, og det er ikke vits i å angre, du kan ikke gjøre noe med det nå.

"Halloo..?", hvisket du stille. "AUUUU!". Noen slo deg på låret. Det svei, og du fikk virkelig lyst å gråte. "Kan du slippe meg løs, vær så snill! Hva har jeg gjort? HVA HAR JEG GJORT?!". Du skrek. Du ville løs, vekk fra disse gærningene. Hjem, hjem til kjære mor.. "Jada, hysj du! Imorgen kan du slippes løs, hvis du tier". Du ristet på hodet, "Vær så snill, vær så snill, vær så snill!". "Du må vente, vi har ikke engang begynt". Du hulket, klarte å gråte. Men ingen tårer kom frem. Kun hulking og stønning. "Kan jeg i det minste få se hvor jeg er? Det er litt vanskelig å gjøre noe som helst.." Ingen svarte. Du bare satt der og hulket. "SMELLA PÅ DEG, DET KOMMER NOEN!", hørtes det fra en av guttene. En annen en den som pratet i sted. Plutselig drog de i deg. "Enten rører du deg, eller slår vi deg ned. Du bestemmer!". Du lot de føre deg vekk, og plutselig ble du dyttet ned på bakken. "hulk", hørtes det fra deg. "kjeft på deg!", hvisket en annen.

 

"Hallo? Hvem i huleste er det som er her? Jeg vet at det er noen her! Kom dere ut av min kjeller med det samme. Jeg kan se flerne sport, for eksempel ligger det ei veske her, og vinduet er knust. Kom frem, kom frem. Før jeg ringer politiet". Ingen svarte, alle satt helt i ro. Du visste ikke hva du skulle, satt bare helt i ro. Døren lukket seg og det hørtes skritt opp trappa. Hadde du bare tenkt deg godt om, kunne du hoppet frem, og mannen ville reddet deg. Men guttene hadde nok vært raske i reaksjonene, og holdt deg tilbake. Ikke bare det, de ville nok slått deg også. Du var redd. Utrolig redd! Du visste ikke engang hvor du var.. "Vi bør komme oss vekk herifra, før han ringer politiet", hvisket en av gutta. "Mhm, ja", hvisket de andre i kor. De dyttet deg opp, og sa at du måtte få ræva i gir. De behandlet deg som om du var en bikkje, og det var utrolig urettferdig! Alle bør behandles bra. Og hvis det var noen som måtte behandles dårlig, var det dem!

 

Etter å ha gått en lang stund, fikk du ta av skjerfet foran øynene, men ingenting annet. Du var i en skog. En trang, mørk, skummel skog. Du prøvde å se hva klokka var, men armene dine var bundet sammen på ryggen din. Du gråt og gråt, og tårene trillet. Guttene satt i en ring rundt deg og så på deg, som om du var et dyr som gjorde noe fantastisk. Hva, hadde de aldri sett en som gråt, eller? "Hva.. hva vil dere med meg egentlig?", spurte du lavt. "Vi vet ikke, men vi fikk allikevel lyst til å gjøre deg noe vondt". Du nikket, og gråt enda mer. "Hvor mye er klokka, kan dere fortelle meg det? Og hvor er vi!?". Du så på dem med et forskrekket blikk. Du kjente vinden blafre i det brune håret ditt. Det var brunt som skogen, og fløyelsmykt. Det var godt å ta i håret, men det rakk ikke til lenger ned enn skuldrene. Nå kunne du ikke ta i det. Og det var veldig bustete, og veldig stykt nå. 

Tumblr_ltiry7paaf1qfc7l9o1_500_large

Mer?

//tuva

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:29 //historie

Historie #DEL 4 - Remember?

1. Desember. Du la alle varene på plass, og fniste høyt når du så Jan Tore´s buksesmekk var åpen. Den var alltid åpen, og du fikk lyst å skrike av latter hver gang han hadde smurfe underbuksene på seg, det hadde han ofte. 

"Alisa, middag!", hørtes det fra kjøkkenet. Mamma hadde laget favorittmaten din, lasagne. Alltid like godt! Du kunne også lukte det helt oppe på rommet ditt, nam. Du småløp ned trappene og satte deg fint ved bordet og tok deg en tallerken. Middagen var utrolig god, og du var utrolig sulten! Det var godt å spise litt. 

 

Etter middagen tok du deg en liten tur ned til bestemor, som bodde rett nedi gata. Du pleide aldri gjøre det, ikke moren din heller. Derfor gjorde du det for henne, og fikk penger for det. Hun var koselig, selvfølgelig, men hun ble aldri ferdig.. "Hvordan går det med deg og Even da?", bestemor så på deg mens hun sa det. "Ehm, eh..". Du syns det var vanskelig å svare, og sa ingenting. Bestemor så på deg, som om hun ventet på et svar. Du løftet på skuldrene og så ned. "Huff da, kom her", sier bestemor, og tar hånden din. Hun var veldig støttende, og du har aldri sett denne siden av henne. Du løt tårene falle, og begynte å tenke at han egentlig var den du elsket. Den du ønsket å ha for alltid. Men nå er han ikke der mer, han er borte.. Du må bare akseptere det, og glemme han. 

Bestemor reiste seg og gikk inn på kjøkkenet. "Te?", roper hun. Du takker nei, og sier at du bør komme deg av gårde, og gjøre noen lekser du har glemt å gjøre. Hun nikket og ga deg en kem, mens hun fortalte deg at alt ville gå bra til slutt. Det sa hun alltid når du var liten, og hadde problemer som å miste en is eller noe. Det var herlig.

 

Veien hjem fra bestemor pleide ikke å være lang. Men du møtte på noen som tydeligvis ville gjøre den utrolig lang for deg.. "Hei, søta!". Noen ungdommer på 3-4 stk. kommer foran deg. Du ser ned i bakken, og prøver å si at du må gå, og stammer stadig. De ville ikke la deg gå. "Vi tar henne´a!". Du begynte å små løpe mot bestemors hus. Du løp så fort du kunne, men de tok deg igjen. De holdt deg rundt armene, og drog deg med seg. 
 

KORT DEL, KOMMER MER IMORGEN TIDLIG! (eller en senere ikveld)

 

//Tuva

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 20:59 //historie

Historie #DEL 3 - Remember?

Og vinneren er?.

 

"ALISA!". 

Du gikk ut på scenen og tok imot den lille lappen. Der stod det at du hadde vunnet en familie-billett, + en ekstra billett til cruise, og to valgfrie-konsertbilletter. Du kjente glesstårene falle, og så bort på Eline. Eline, det var henne du skulle ha med deg. Og dere skulle på Justin Bieber konsert. Det var ikke bare-bare å vinne. Du ble tatt med bak scenen for å fylle ut et skjema, og for å ringe hjem til foreldrene mine og spørre om tillattelse. Du hadde ikke trengt å ringe hjem, du visste at du fikk lov. De var nesten mer glad en du var. 

 

Etter å ha pratet med de som arrangerte denne konkurransen, prøvde du å finne Eline. Hun var ikke noe sted å finne! Du tok frem telefonen og tastet inn nummeret. Hun hadde ruslet bort og kjøpt seg en slush. Hun så veldig nedenfor når du kom bort til henne med et digert glis om munnen. Du klemte henne, og fortalte om alt det spennende dere skulle gjøre! Når du fortalte henne at hun var den du ville ha med, ja da gliste hun også! Det var du glad for! For uten henne hadde du aldri vunnet. Men du lurte på hvorfor du ikke hadde hørt om denne konkurransen før nå? Samme kunne det være, du hadde jo vunnet!

 

Dere kjøpte ikke mer den dagen. Kikket heller på søte gutter. Fant et par, men de var ikke gode nok for dere. Dere lo godt av dere selv når dere satt og diskurterte gutter. Det var visst ingen som var gode nok for dere! Men når du tenkte deg om, var Justin Bieber en gutt du likte veldig godt i skjul. Det var ikke noe du ville fortelle. Du visste godt av Eline var superstor fan av ham, og visste nesten alt man kunne vite om han! Og det var også flaut og fortelle noen at du var forelsket i en kjendis! Det var jo det alle 10-åringene var! Men du hadde falt for ham, og følelsene ble sterkere og sterkere..

 

Den samme kvelden hadde Eline dratt hjem, og du satt og leste om Justin på internett. Du fant noen konserter du gjerne ville dra på, og fant ut sammen med Eline etterpå, at dere ville på konserten han skulle ha i New York. Da kunne dere også shoppe litt innimellom. Men mor og far var ikke like fornøyd med konsert-valget.. De mente det var altfor dyrt å reise til New York, og at du måtte finne deg en jobb hvis det noen gang skulle skje. Så du bestemte deg for å finne en jobb. Eline også. Noen dager senere, altå 13.Juli, hadde du funnet en jobb. Du skulle jobbe på Rema 1000 nedi gata. Du slapp å gå særlig langt. Kanskje 400-500 meter. Det var herlig å tenkte på! Eline fikk også jobb på Rema 1000, og slapp også å gå så langt. 

 

Jobbdagene ble slitsommere, og slitsomere. Du jobbet mer og mer hver uke. Du tjente også mer! Etter to-tre måneder, når du var komt i Oktober, da hadde du samlet inn nok penger til å reise til New York, OG shoppe i New York. Konsert-billettene hadde du jo vunnet fra før av. Konserten var ikke før i Desember, 17.Desember. Du kunne nesten ikke vente!

 Tumblr_luzq1yiozj1qm66wfo1_500_large

Fortsatt ikke spenning, enda! Det kommer, slapp av! Mer?

Én kommentar // 23.nov.2011  @ 16:00 //historie

Historie #DEL 2 - Remember?

Ja, dette ble en spesiell dag. Noe du ikke hadde forventet! Du hadde forventet en liten shoppingrunde på det lille kjøpesenteret nedi gata, men det var ikke det som hendte! 

"Alisa! Se her!". Eline var borte ved noen søte sommerkjoler og ropte på deg. Du gikk rolig bort til henne med et smil om munnen. "De var jo søte, da", sier du. "Hvilken passer meg best?". Eline så på deg. Det tok noen sekunder før du svarte, men du var helt sikker på at den søte, lysegule kjolen var finest på Eline. Eline tok den med til prøverommet og prøvde den. Du lette videre etter en søt tunika å ha nedi den nye shorten din med USA-flagget på. 

Det var så deilig å ha sommerferie nå. Fint å vite at du ikke lenger trenger å tenke på Even, heldigvis. Du kom til å tenke på ham innimellom, men ikke mye. Du tenkte positivt, og håpet på å finne en søt, ny gutt. Ikke enda, selvfølgelig. Du trengte enda litt tid. Du savnet det første året med Even.. Dere var ofte sammen, nesten hver eneste dag. Dere hadde overnatting, så film, var på kino, shoppet og dro på ferie til Sverige sammen med hans familie. Hvordan kunne han være utro? Hvordan kan man ha hjerte til å gjøre noe slikt? Du ville aldri vært utro med ham. Kanskje han hadde vært det lenge? Du ville ikke tenke på det. Det fikk deg i dårlig humør, noe som hadde ødelagt for Eline, som ville ha en superkoselig dag. 

"Og her, vår neste modell, HELENE!", hørtes det fra nedre etasjen å kjøpesenteret. Dere kjøpte noe dere hadde funnet frem som dere likte, og ruslet bortover mot rulletrappene. Dere ble veldig nysjerrige på hva som skjedde nedenfor. Det var veldig fullt der, og mange stod i kø for å få autograf av en eller annen. Det så ut som et moteshow, og hørtes ut som et også. "Jeg minner dere igjen om at alle som er i alderen 15-19 kan gratis være modell NÅ om de vil", sier lederen. Du syntes det så veldig spennende ut, og drog med deg Eline inn i garderoben for å prøve ut klær, og være med på moteshowet. Det var tydeligvis en konkurranse, for alle jentene i garderoben stod og pratet om hvor mye de ville vinne. Da fikk du også veldig lyst på å vinne. Da kom du kanskje over Even også! Du likte ikke at folk sa det ikke gikk at og kjøpe lykke hvis du fortalte hvor glad du var for noe du hadde kjøpt. Du følte det nemlig omvendt. Du blir veldig lykkelig for en supersøt bluse, eller en stilig, stram jeans. Men du var ikke typen til å diskutere, så du prøvde å aldri ta det temaet opp. 

"Neste modell, ALISA!". Du gikk ut på scenen med et stort glis om munnen. Du prøvde å se proff ut, og ikke snuble i de høye hælene. Det gikk utrolig bra, og du følte en stor glede ute på scenen. Du ble nesten litt lei deg når du måtte forlate den! Du trippet glad og blid rundt om kring i garderoben for å finne Eline. Hun skulle snart innpå, og var veldig nervøs. Du prøvde å si til henne at alt ville gå fint, og at hun kom til å gjøre det supert! Du var glad for at du sa det. For da begynte Eline å smile, du elsket å se henne smile! Spesielt når det var du som fikk henne til å smile. Du ønsket henne lykke til, og ga henne et ekstra dytt når hun skulle ut på scenen. Hun så utrolig flott ut, og du ble nesten litt sjalu! Men du ønsket henne alt godt, siden hun var så god mot deg. Det skulle også kåres en vinner, og du var utrolig spent. Vinneren vant nemlig cruise-billetter for familien + en venn, og konsert-billetter til hvilken som helst konsert for deg og en venn. Du var utrolig spent, og håpet så inderlig at det ble deg!

"Og vinneren er.."

Tumblr_lupxvobnt81r24x7jo1_500_large

Mer? Håper dere ble litt mer fornøyd med denne delen, det ble ihvertfall jeg. Selv om den ikke ble særlig spennende. Men den skal bli mer og mer spennende!

Én kommentar // 22.nov.2011  @ 19:03 //historie

Historie #DEL 1 - Remember?

 Lysene på politibilen blinket. Du var kald, redd og omringet av syke, skumle mennesker. Du ønsket at politibilen ville være raskere, og at de skumle narkomanene ville forlate deg. Men tiden føltes veldig treig. Du ville heller dødd enn å bli behandlet verre enn dette. Du har aldri følt deg verre. Du lå på bakken kun iført truse og BH. Om ikke politibilen kunne bli litt raskere var du snart ikke jomfru lenger. Men den rakk deg i tide. Narkomanene løp når politimenn gikk ut av politibilen, og du følte deg veldig trygg, og reddet. 

Tre år senere

Du var seksten år nå. Du lå i sengen og leste et magasin når du husket den lille, tragiske episoden som hendte sommeren, når du fyllte tretten. Det var en ekkel tanke. Men det var over nå. Du hadde en fantastisk kjæreste, Even, og en fantastisk familie og venner. Du kunne ikke tenke på det mer. Det var ikke noe å angre for, du kan ikke gjøre noe med det nå. 

Men i det siste har du hatt en liten følelse om at ikke Even lenger er like stupforelsket som dere har vært i 2 hele år. Han har i det siste ignorert deg, og dere har ikke vært sammen på over to uker. Og når du har sett på ham på skolen, har han snudd seg og pratet med andre.. jenter.. Men du prøvde å ikke tenke på det, og tenkte at han var moden nok til å slå opp med deg om han ikke likte deg. Men han var tydligvis ikke det. For når du så ham før idag, når du skulle bort med en liten sjokolade der det stod "Jeg savner deg" på til ham, hadde han tydligvis besøk av Helene. "Vi ser.. eh.. bare film, og koser som.. ehm.. venner? liksom", sa han og stammet. Men det virket ikke slik når Helena satt i sofaen bak ham i bare trusa. Du gikk hjem med gråten i halsen etterpå, og følte at du var med i en dramafilm. Han sa aldri at han slo opp, nå tre dager etterpå. Så dere er fortsatt sammen. På en måte.. Men det var ikke nok for deg. Du ville ikke være "nesten" sammen med ham.. Enten var du sammen med ham, eller ikke. Slik var dine regler. 

Å fortelle det til ham var ikke særlig lett. Men du slapp og fullføre den første setningen din før han sa at han var lei for det, og slo opp. Da orket du ikke mer. Du sprang hjem, la deg i sengen og sovnet. Etter å ha sovet i to timer ringte det på døra. Du våknet brått, og gikk mot døra med tårer i øynene. Alt føltes dumt. Du ville egentlig ikke ha besøk av noen, men når du så at det var Eline som stod utenfor døra måtte du slippe henne inn. Hun var alltid like støttende. Hun hadde også med is og sjokolade, noe som gjorde det mye enklere å slippe henne inn. 

Etter å ha sett film med Eline, og fått utrolig god støtte sovnet du. Eline sov over hos deg, og det var helt greit. Det var jo tross alt lørdag imorgen, og Eline hadde lagd store planer for hva dere skulle finne på. Hun var alltid så fantasifull og koselig. Du så alltid fram til å være med henne. Men dagen ble ikke som du hadde trodd. Den ble enda bedre! Og ingenting skulle vært forandret..

Tumblr_lv115r3kgf1qmdjeto1_500_large

Mer? Siden dette var første del, ble den ikke særlig spennende. De neste delene får du mer informasjon ut av, og navnet til hovedpersonen også. Kom gjerne med tips!

//tuva

 

2 kommentarer // 21.nov.2011  @ 21:20 //historie

Got to love you - del 6#

Den store dagen var endelig her! Du og Justin hadde store planer, og håpet at festen ville bli bra! Du gledet deg aller mest til å flytte sammen med Justin til USA, men kommer helt sikkert til å savne alle vennene dine så sykt! Du følte egentlig at denne dagen tok sykt lang tid, og visste ikke helt hva du og Justin skulel finne på. Dere ville bare hoppe frem til festen, det hadde vært digg! Men så var du ikke noen tidmaskin heller, da. 

Dere fant til slutt ut at dere kunne gå litt rundt om kring og kikke i byen. Kanskje finne nye festklær til ikveld. Du følte du trengte det, siden du har en så fantastisk kjæreste måtte du også se fantastisk ut! 

Klokka ble nærmere og nærmere seks, og gjestene var på vei. Det kom til å bli bare så digg! Du og Justin hadde kjøpt nye klær, Justin skal opptre, du skal fortelle nyheten og alle skal ha det gøy! Men festen ble ikke helt slik som dere planla. En venninne av deg, Emilia, tok med alkohol. Ganske masse alkohol, og det ble delt med nesten alle på festen.

Festen avsluttet med masse oppkast, toalettmissbruk og andre triste ting. Noen slåsskamper ble det også til. Derfor skal man ikke drikke alkohol, spesielt hvis man ikke er gammel nok. Plutselig var Justin også forsvunnet. Du lette lenge etter ham, men fant han ikke..

350toax_large 

Dårlig del, men jeg har HELT mistet troen på historien, føler den er helt fucked. TIPS?

//Tuva

4 kommentarer // 06.nov.2011  @ 19:02 //historie

Got to love you - del 5#

 

Quote:

Hate isnt easy to handle. But forget about the hate, the love is all that matters!

 Du var hatet. Sterkt hatet! Men du prøvde å takle det. Du fikk også mange meldinger om at du var søt, og at du fortjente Justin og at de støttet deg. Men hat er av og til sterkere enn kjærlighet. Men kjærlighet er det beste. Du visste ihvertfall at Justin elsket deg. Men du var utrolig redd for at han skulle gjøre det slutt, og føle at det ble for mye. Men heldigvis hadde han ikke tenkt det.

"Jeg tar deg med hjem, jeg". Du så rart på ham. "Jeg er ikke en hund som har gått seg vill, eller noe", hvisket du. Han lo litt. "Neida, men jeg vil ha deg med hjem til USA, så kan du bo med meg!". Du smilte litt av tanken, men var redd for at folk ville angripe deg på gata. "Og forresten, jeg har lagt ut bildet på Twitter igjen. Og gjett hva jeg skrev som bildetekst!". Du så med dådyr øyne på Justin. Øynene dine fortalte ham nok; "Plis..". Men Justin brydde seg ikke. "Jo, jeg skrev: <Kjæresten min, og meg! (my girlfriend and I)>". Du rart på ham, igjen. Samtidig følte du deg ganske rar også. "Ikke vær redd. IKKE gi opp, jeg skal ihvertfall ikke gi opp på deg, jenta mi!", han så deg i øynene mens han sa det. Du måtte felle en tåre, og klemte han hardt, og lenge. Det var herligt å klemme han. Du kysset ham på kinnet og tørket vekk tårene dine. Du skulle ta deg sammen, og bli med Justin til USA. Det eneste dumme var at moren din kommer til å saike. Hun kommer til å få panikk og stenge deg inne på rommet, og aldri la Justin slippe til igjen. Det ville bli vanskelig å overtale moren din til å la deg dra med Justin. Du var ett år eldre enn ham, for du fyller året i November, 30.November. Da ble du 18 ville du flytte med Justin. Ikke helt enda. Det var ikke mer enn en uke til da. Og dere reiser nok dagen etter du fyller atten. Du skal ha et stort selskap dagen før bursdagen din. Der kan du samtidig si hadet til alle vennene dine, familien din og slikt. Men FØRST måtte du overtale moren din..

 Ikke lenge var det til bursdagen din. Og moren din gikk overraskende med på greia! Men du måtte love å komme på besøk, og kanskje la henne komme på besøk til USA også! Du måtte også kjøpe mangen klær til henne, og noen smykker. Nå satt du alene oppe på rommet ditt og chattet på Facebook. Innimellom leste du også noen rykter om deg selv, sårende meldinger og støttende meldinger. Uansett hva, vil INGEN ødelegge June, Jine eller Kustin. Alle de tre navnene ble nevnt i forskjellige rykter. (Akkurat som Jelena, Jaitlin, Jiley osv.) Ryktene var ganske fantastifulle, og du måtte le innimellom, selv om du var litt skeptisk! Det gikk rykter hele tiden. Og flere Youtube-videoer dukket opp med bilder av deg og Justin når dere var og spiste sushi, spaghetti og andre snikbilder. Det var både hate- og støtte-videoer. Du kommenterte alle støttevideoene, og ignorerte haternes videoer. Du fikk vel egentlig bare la dem hate, hva ellers? Du kan ikke akkurat styre livet deres.

Nå var dagen før den store festen her! Justin hadde funnet et sted å ha den, og kjøpt inn masse mat, drikke og ikke minst scener og slik! Du spurte ham om han kunne holde en mini-konsert, og helst ikke snakke med fansen, for du blir bare så sjalu. Men han kunne ta bilder og skrive autografer. Dere jobbet hele dagen med å ha klart festen og fest-tingene til imorgen. Det skulle bli den diggeste festen! Og null alkohol, dessverre, for de som ønsket det. Til slutt ble dere ferdige, og klokka var mye. Dere gikk inn å så en film. En skummel en! Det var digg, for da kunne du lene deg mot Justin og legge hodet på fanget hans. Han holdt rundt deg, og du følte deg trygg. Selv om det var verdens skumleste skrekkfilm. Du prøvde å ikke overdrive med hylingen, og hylte bare litt innimellom hvis du absolutt MÅTTE, altså når det var dritskummelt! Når det ble veldig sent, sovnet du. Justin også.

Tumblr_lu29ye4cs71r14bono1_500_large

Oh, damn! Elsker hhaaam!

Mer? (-:

//Tuva

 

Én kommentar // 04.nov.2011  @ 13:41 //historie

Got to love you - del 4#

 Bildene kom fort på blogger bare 1 minutt etter bildet ble lagt ut. Justin fikk veldig mange kommentarer, meldinger og slikt om hvem jeg er, og om vi var kjærester og slikt. Etter bare en halvtime hadde folk tweetet hate-tweet til meg. Ikke at jeg bryr meg! Det eneste som sjokkerte meg var en melding Justin fikk.  Da hadde han akkurat slettet bildet. Hun skrev dette:

  "Hei Justin. Jeg elsker deg, du betyr ALT for meg. Jeg drømmer om deg hver eneste natt, og det er ikke noe jeg bestemmer selv! Jeg ble spådd en gang der en kvinne spådde at vi skulle bli sammen. OGSÅ BLE VI JO SAMMEN!- I en av drømmene mine!!! SÅ VÅKNET JEG OG DA SKUFFET DU MEG VELDIG AT VI IKKE VAR KJÆRESTER LENGER!!! Og den stygge jenta du har bildet med vil jeg drepe. Jeg er ikke gal, men jeg vet hvordan man søker opp personer, og dreper dem! Jeg søker først på navnet og finner nummeret så sender jeg drapsmeldinger, så søker jeg opp hvor hun bor, og drar til henne for å DREPE henne! Hun har stjålet deg, min kjæreste! Si til henne at jeg skal drepe henne, vær så snill. Vær snill mot dine fans og si det!!"

Du visste ikke helt hvordan du skulle reagere. Du følte deg litt skuffet. Justins fans skulle jo liksom støtte han for alt han gjorde? Eller skulle de? Det gjorde de tydligvis ikke. Du vet ikke om de virkelig hater deg eller om de bare er sjalu, men det sårte ihvertfall. Plutselig poppet det opp flere og flere meldinger, og mange linker til bildet på blogger, facebook, twitter og andre nettsteder. Justin lukket dataen igjen, og kysset deg på hodet. "Det kommer til å gå så bra..". Du ristet på hodet. "Nei, nå vil alle begynne å hate meg, og sende drapstrusler og slik".. Du begynte å gråte. Han trøstet deg og tørket vekk tårene.

Tumblr_lswjfnaund1qkn8s5o1_500_large

Blir en kort del, siden jeg skal poste tre lange deler imorgen! :-D<3

Én kommentar // 03.nov.2011  @ 21:45 //historie

Got to love you - del 3#

Egentlig syntes du det var skummelt å kline med Justin. Han er kjendis og har sikkert gjort det hundre ganger. Han var din FØRSTE! Men det sa du ikke til han en gang, han spurte deg om det. Da ble du flauere enn noen gang. Men han sa han var glad for å være din første. Men hva mener han med "din første"? Mener han din første kjæreste eller til å kysse? Du var usikker på om dette var en flørt eller om dere virkelig var kjærester. 

 Dere våknet rundt 10 den neste dagen. Det var vel egentlig fordi moren din kom inn på rommet og spurte om dere ville ha egg og bacon til frokost. Hun stod der i døråpningen med det største gliset du noen gang hadde sett. Justin bare smilte og nikket. Du himlet med øynene, men smilte. Med en gang moren din gikk ut reiste du deg og gikk mot sminken og speilet ditt. Akkurat når du skulle til å ta opp dekkstiften smekket Justin til hånden din. Du gapte til han. "Slutt da, den eneste sminken du trenger er smilet ditt. Det er kanonfint!", sa han. Du ble mer smigret enn du noen gang hadde vært. Hva skulle du svare? Du bare kysset ham på kinnet og skubbet han bort før du sminket deg ferdig. Etter at du hadde stelt deg og kledd på deg, gikk dere ned. Der hadde moren din laget frokost, og satt stearinlys på bordet, hun hadde slukket alle andre lys, og lagt igjen en lapp. Du ble flau, og følte deg rød som en tomat. På lappen stod det "Heihei, jeg er på jobb. Kos dere! -Mamma". På den ene tallerkenen lå det en kondom. Ååårh, så flau du ble! "Akkurat det vi trengte", sa Justin. Du så rart på han. "Eh, om du vil da.. hehe", sa han litt senere. "Selvfølgelig, men jeg har aldri gjort det før". Du var flau. Han mente det du ikke trenkte øving eller noe annet. Det var det flaueste temaet du visste om. 

Tumblr_ltvwzgjvft1ql7blfo1_500_large

Dere var vel ikke utav huset ditt en gang denne dagen. Dere var oppe på rommet ditt og fikk bruk for kondomet. Det var en veldig god følelse, men det gjorde også litt vondt innimellom. Justin spurte deg flere ganger om det gikk bra, men når han kom var han helt stille. Du har ikke ord for den gode følelsen, og håper virkelig det vil gjentas, virkelig! Nå satt dere halvnakne i senga di å koste. Det var nesten en enda bedre følelse. Å ligge i armene til Justin og kose. Det var helt sykt at du skulle være den heldige som fikk oppleve dette, herregud. Du håpet også på å få bli Justin hjem en gang, der han bor. Det hadde vært sykt digg. Dere var jo begge 17 år, så kanskje dere snart kan flytte sammen. Hvis forholdet deres fortsetter slik det er, da. Du kunne ikke sitte å tenke på det, det virket bare rart. Du ville heller ligge i armene til Justin og ikke tenke på noe i det heletatt. 

"Jeg er hjemme!", hørtes det fra moren din nede i gangen. Du spratt opp og hentet trøya til Justin, og hev på deg noen klær med det samme. "ehm, hei mamma", ropte du. Du fant fram dataen din og hev den på fanget til Justin. "Skru den på og logg inn, passordet er kine94". Justin gjorde som du sa og med en gang han hadde fått logget inn kom moren din inn døra. "Ja, hei! Dere koser dere, ikke sant?". Justin så på henne og gliste, "Joda, vi koser oss, ikke sant Kine?". Du nikket og gliste til Justin. Moren din hvisket noe som "dere fikk bruk for gaven min ja, hihi..", når hun gikk ut døra. Du fniste og så på Justin. Han så på dataskjermen og logget inn på Twitter. Du hadde aldri brukt Twitter. Du bruker bare Facebook, du klarer ikke leve uten Facebook. Eller, jo, nå gjør du det! Nå som du har Justin. Han er virkelig mye mer verdt en Facebook, myyyye mer! Justin tok hånda nedi lommen sin og drog opp iPhonen. Plutselig tok han et bilde av deg og han. Åh, nydelig, du gjespet. Du ba ham ta et nytt. Han kysste deg raskt på kinnet og knipset bildet. Og vips så var det på Twitter, uten at du så at han gjorde det. Som om han bare trykket på en knapp eller noe. Kanskje han gjorde det? Du vet ikke om Twitter, mobiler, datamaskiner og slike ting. Du bare har det. Ikke Twitter da. 

Tumblr_ltspy0f4un1r3r4h7o1_500_large

Litt pervers del, sorry. Tips til neste del? (-:

//Tuva

3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 17:06 //historie

Got to love you - del 2#

 "Nå kan du kysse bruden". Justin kysset deg. Det var et langt, mykt, godt kyss. Så begynte folket å klappe i hendene, og du gikk hånd i hånd med Justin ut av kirka. Så våknet du, og klikket. Du ville helst bli i den drømmen en evighet til. Dessverre kunne du ikke det, du skulle jo ut med Justin idag også! Du hev på deg en liten shorts og en søt singlet. Du stilte deg foran speilet og prøvde forskjellige solbriller, armbånd og slikt mens du laget kyssemunn. Dette skulle bi verdens beste dag. Hvis ikke verdens beste dag var igår? Du satte deg ned i senga di og så på kortet du fikk av ham igår. Du holdt det inntil brystet og smilte med øynene igjen. Tenk om han var den rette? Det føltes ihvertfall sånn. Du elsket han, selv om det var alt for tidlig. Men hva om han kun spiller med hjertet ditt? Og om han kommer til å dumpe deg med en gang..? Du tenkte over det, og begynte å gråte. Du vet ikke om det er gledesstårer eller om du virkelig er lei deg. Eller om det bare er du som er ekstra følsom fordi du har besøk av tante rød denne uka. Uansett skulle du ha en kjekk dag med Justin. Du tørket bort tårene og sminkte deg litt. Det var en fin dag ute, solen skinte. 

Tumblr_lr6bempagv1qmntfzo1_500_large_large

Dere gikk først rundt om kring i byen og kikket. Han holdt armen rundt deg, og ga deg capsen sin. Etter å ha gått en stund fant dere en søt liten café. Der spiste dere sushi og koste dere. "Du må vite, at jeg aldri har vært med en så hærlig jente som deg..", sa Justin. Du smilte, "Det var søtt, men den herlige her er deg, og jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene så mye godt som dette her!". Han smilte, og holdt deg i hånden. "Du er grunnen selv. Du er snill, søt, vakker og ikke minst utrolig hyggelig". 

Dere betalte og reiste dere for å gå. Men dere blir stanset av en gjeng med fans. "JUSTIIIIN, I LOVE YOU!". Du ble igjen skubbet vekk og fant en benk å sitte på. Du smilte, det gjorde ingenting at Justin tilbrakte litt tid med fansen sin også. De gjør jo så mye for ham! Du ser Justin forlate fansen og gi dem et slengkyss. Hele gjengen der borte ser ut som de skal dø. Du ler, Justin også. "Ahh, de er herlige de, ja. Men nå er det Kine-tid!", sier han. Så kysser du ham, lenge. Til slutt ble det klining. Det kom fort fotografer, da stanset du. "Sorry, sorry Justin!", hvisker du til ham. "Det gjør ingenting, jeg er stolt over deg. Smil nå!", svarer han. Å, få en herlig fyr! Dere smilet til fotografene mens dere nærmest dør av latter. Du kunne ikke fått en bedre dag! 

Tumblr_ltvi6qmtsl1qk32bmo1_500_large

Det begynte å bli sent. Dere satt foran at stort, åpent hav med solnedgangen foran dere. Han strøk deg på ryggen og lurte på om du var trøtt. Du lukket øynene og hvisket ja. 

Dere tok bussen hjem til deg, og spiste kveldsmat der. Moren din var overlykkelig fordi du hadde fått deg en "venn". Hun satt der og pratet om hvor søt du var og hvor høyt du ønsket deg en kjæreste. Det var dritflaut, men etter en time som føltes som fem timer fikk Justin lov til å overnatte. Dere lå i sengen og klinte, en goood stund før dere begge ble trøtte, og sovnet i armene på hverandre.

Tumblr_ltunf52f1l1r52zc7o1_500_large

Mer? Håper denne delen også ble grei. 3 kommentarer og jeg fortsetteeer!

//Tuva


3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 11:46 //historie

Got to love you - del 1#

Tenkte jeg skulle skrive en historie, siden det er blitt så populært på Justin Bieber blogger..

 Du ble kvalm, skikkelig kvalm! Dette var den verste karusellen du visste om. Bare den snart var ferdig, men det var den ikke.  Du følte den varte i evigheter. Hvorfor måtte dere ta den verste karusellen først? Det ødelegger jo for resten av dagen din på tivoliet. Men Ingeborg elsket denne karusellen, og ble aldri kvalm. Hun har vel aldri vært kvalm i hele sitt liv? Samma det, snill er hun, men hun bør sette grenser for hvor mange ganger hun skal ta denne karusellen. Du følte for å spy! Men etter en lang stund var den ferdig. Du kunne puste lettet ut. Det tok tid før du følte deg god nok til å ta en annen karusell, men du lot være. Ingeborg tok alle karusellene, du ble lei etter den første. Du gikk litt rundt om kring, og havnet plutselig opp i Pariserhjulet. Det var deilig å være høyt oppe i lufta uten å føle at du måtte spy. Du lukket øynene og tenkte på ingenting. Plutselig hørte du masse skriking og hyling. Du så ned, der sto det en stilfull, elegant og nydelig Justin Bieber, men hundrevis av norske fans rundt seg! Du har aldri vært spesielt fan av han, men du syns han er jævlig pen! Du ropte ned på karusell-styreren, og hjulet sank sakte ned igjen. Du gikk bort til folkemengden og snek deg fram til Justin. Han var mye penere i virkeligheten. Han så deg i øynene, du så han i øynene. Plutselig var du forelsket.. STUP forelsket. Det var noe du virkelig ikke ville. Du har aldri vært forelsket før, aldri hatt kjæreste, aldri kysset en gutt, og aldri hatt den gode følelsen. Til slutt, etter å ha sett hverandre i øynene i nærmest 30 sekund, ga han deg en klem. En god, myk, deilig klem. Du ble plutselig skubbet bort av noen jenter, og satte deg ned på en benk. Med den ene foten over den andre satt du og tenke for deg selv. Uten å helt skjønne det fikk du en utrolig god følelse, og visste ikke helt hva du skulle gjøre. Skulle du springe som en gal fan etter Justin, eller få han til å grine for deg? 

Tumblr_ltiyq0jkax1qfufrao1_500_large

Plutselig ser du en skygge foran deg. Der står Justin. I hånden holder han en rosebukket og et kort. Han gir deg det og setter seg ved siden av deg. Du leser kortet, "Kjære ukjent, du er supersøt. Vil du bli med meg ut? Forresten, hva er navnet ditt?". Du ser på han, "Navnet mitt er Kine". Han kysser deg på kinnet og sier, "Kom, Kine". Du reiser deg og følger etter ham. Du er nok verdens heldigste. Det dirrer i lomma di. "Middag om tre kvarter- mamma". Du svarer at du skal på date og ikke rekker middagen idag. 

Dere setter dere inni bilen til Justin, og han kjører deg litt rundt om kring. Plutselig ser han på deg og smiler, "hvor er vi nå". Du ler og holder hånden hans. Han har så myke, varme hender! Du forteller ham veien til en veldig koselig resturant, og han kjører dit. Dere bestiller spaghetti, og deler spaghetti sånn som på filmer. 

4_large

Du vet ikke helt hvordan du skal beskrive den følelsen du hadde når Justin kysset deg god natt, men du satte deg ned i dagboka og skrev minst hundre ord som, fantisk, herlig, deilig, osv. Nederst på siden i dagboken skrev du nummeret til Justin slik at du husket det. Men etter å ha lest det et par ganger kan du det i hodet. Du legger dagboka under puta, og hodet oppå puta igjen. Du sov godt, og drømte om Justin. Du drømte om deg og Justin i framtida.

Justin + Kine = ?

378006_151439098287653_136608666437363_203412_1143089886_n_large

Håper det ble en grei del. Er jo den første delen da, og blir nok mange andre! Vil dere ha mer, eller var den bare kjedelig?

//Tuva

3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 00:30 //historie
www.tuvahjelle.blogg.no www.klemmentina.blogg.no


Kategorier


Arkiv


Lenker


Siste innlegg


Siste kommentarer


Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mrbieberforever. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

SILJELIEN
hits
Design og Koding av Silje Lien.