behind scenes

//Tuva&Andrea

2 kommentarer // 31.okt.2011  @ 16:50 //videoer

Respond to the haters

 

//Tuva&Andrea

Én kommentar // 31.okt.2011  @ 16:47 //Blogg

kissing

creepy, skulle vært meg det..

//Tuva

2 kommentarer // 31.okt.2011  @ 16:44 //Blogg

Twitwid

<3

//Tuva

Ingen kommentarer // 31.okt.2011  @ 16:44 //videoer

Vinneren på konkurransen!

Nå har jeg og Tuva akkurat spist pannekaker, og snakte om konkurransen. De fleste maser så syykt om når vi skal trekke vinnerene, så derfor har vi nå bestemt oss for å trekke! Vi har gjort det via random.org, både cd'en og genseren. 

Til ALLE dere som sier at dere ikke kommer til å vinne; NEVER SAY NEVER! ♥

 

VINNEREN AV HETTEGENSEREN:

Stine Aalsøy, du må sende mail til tuvahjelle@hotmail.no, eller til andrea.haavarstein@hotmail.com. Gratulerer!

VINNER AV CD'EN:

Esin, send melding til Andrea eller Tuva på facebook, gratulerer! <3

Vi skal garantert ha konkurranse igjen snart, så det er bare til å følge med! Btw. blir julekalender på bloggen, hvis dere har lyst :-D 

//Andrea&Tuva

Én kommentar // 31.okt.2011  @ 15:47 //Blogg

nye instagrambilder

Justin; "Taylor gang"


Jaden: "#RealGsRepTaylor"


Jaden: "Yes I Found Taylor From TaylorGang"


Jaden: "Ihop"


 

Alfredo:"Pancakes on deckkkkkk"

 

//Andrea

2 kommentarer // 31.okt.2011  @ 08:04 //instagram

Nytt bilde av bilen til Justin

 

 

 


//Andrea

4 kommentarer // 30.okt.2011  @ 20:09 //Blogg

SHIIIT!


Wow, seriøst! Justin solgte raskere enn Michael Jackson, DET er sykt! <3 Men jeg forstår det da, for jeg synes at han er mye bedre enn Jackson!

//Andrea

2 kommentarer // 30.okt.2011  @ 19:19 //Blogg

Justin Bieber signerer selena gomez bilde

//Tuva

4 kommentarer // 30.okt.2011  @ 17:19 //Jelena

fans&justin

Heldige fans, da!

//Tuva

Én kommentar // 30.okt.2011  @ 17:14 //Blogg

Ryan la ut nytt bilde

''My dad & Caleb last night, my dad was wondering why his head was hurting today, so I showed him this pic lmao''

//Tuva

Én kommentar // 30.okt.2011  @ 17:13 //Blogg

Got to love you - del 3#

Egentlig syntes du det var skummelt å kline med Justin. Han er kjendis og har sikkert gjort det hundre ganger. Han var din FØRSTE! Men det sa du ikke til han en gang, han spurte deg om det. Da ble du flauere enn noen gang. Men han sa han var glad for å være din første. Men hva mener han med "din første"? Mener han din første kjæreste eller til å kysse? Du var usikker på om dette var en flørt eller om dere virkelig var kjærester. 

 Dere våknet rundt 10 den neste dagen. Det var vel egentlig fordi moren din kom inn på rommet og spurte om dere ville ha egg og bacon til frokost. Hun stod der i døråpningen med det største gliset du noen gang hadde sett. Justin bare smilte og nikket. Du himlet med øynene, men smilte. Med en gang moren din gikk ut reiste du deg og gikk mot sminken og speilet ditt. Akkurat når du skulle til å ta opp dekkstiften smekket Justin til hånden din. Du gapte til han. "Slutt da, den eneste sminken du trenger er smilet ditt. Det er kanonfint!", sa han. Du ble mer smigret enn du noen gang hadde vært. Hva skulle du svare? Du bare kysset ham på kinnet og skubbet han bort før du sminket deg ferdig. Etter at du hadde stelt deg og kledd på deg, gikk dere ned. Der hadde moren din laget frokost, og satt stearinlys på bordet, hun hadde slukket alle andre lys, og lagt igjen en lapp. Du ble flau, og følte deg rød som en tomat. På lappen stod det "Heihei, jeg er på jobb. Kos dere! -Mamma". På den ene tallerkenen lå det en kondom. Ååårh, så flau du ble! "Akkurat det vi trengte", sa Justin. Du så rart på han. "Eh, om du vil da.. hehe", sa han litt senere. "Selvfølgelig, men jeg har aldri gjort det før". Du var flau. Han mente det du ikke trenkte øving eller noe annet. Det var det flaueste temaet du visste om. 

Tumblr_ltvwzgjvft1ql7blfo1_500_large

Dere var vel ikke utav huset ditt en gang denne dagen. Dere var oppe på rommet ditt og fikk bruk for kondomet. Det var en veldig god følelse, men det gjorde også litt vondt innimellom. Justin spurte deg flere ganger om det gikk bra, men når han kom var han helt stille. Du har ikke ord for den gode følelsen, og håper virkelig det vil gjentas, virkelig! Nå satt dere halvnakne i senga di å koste. Det var nesten en enda bedre følelse. Å ligge i armene til Justin og kose. Det var helt sykt at du skulle være den heldige som fikk oppleve dette, herregud. Du håpet også på å få bli Justin hjem en gang, der han bor. Det hadde vært sykt digg. Dere var jo begge 17 år, så kanskje dere snart kan flytte sammen. Hvis forholdet deres fortsetter slik det er, da. Du kunne ikke sitte å tenke på det, det virket bare rart. Du ville heller ligge i armene til Justin og ikke tenke på noe i det heletatt. 

"Jeg er hjemme!", hørtes det fra moren din nede i gangen. Du spratt opp og hentet trøya til Justin, og hev på deg noen klær med det samme. "ehm, hei mamma", ropte du. Du fant fram dataen din og hev den på fanget til Justin. "Skru den på og logg inn, passordet er kine94". Justin gjorde som du sa og med en gang han hadde fått logget inn kom moren din inn døra. "Ja, hei! Dere koser dere, ikke sant?". Justin så på henne og gliste, "Joda, vi koser oss, ikke sant Kine?". Du nikket og gliste til Justin. Moren din hvisket noe som "dere fikk bruk for gaven min ja, hihi..", når hun gikk ut døra. Du fniste og så på Justin. Han så på dataskjermen og logget inn på Twitter. Du hadde aldri brukt Twitter. Du bruker bare Facebook, du klarer ikke leve uten Facebook. Eller, jo, nå gjør du det! Nå som du har Justin. Han er virkelig mye mer verdt en Facebook, myyyye mer! Justin tok hånda nedi lommen sin og drog opp iPhonen. Plutselig tok han et bilde av deg og han. Åh, nydelig, du gjespet. Du ba ham ta et nytt. Han kysste deg raskt på kinnet og knipset bildet. Og vips så var det på Twitter, uten at du så at han gjorde det. Som om han bare trykket på en knapp eller noe. Kanskje han gjorde det? Du vet ikke om Twitter, mobiler, datamaskiner og slike ting. Du bare har det. Ikke Twitter da. 

Tumblr_ltspy0f4un1r3r4h7o1_500_large

Litt pervers del, sorry. Tips til neste del? (-:

//Tuva

3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 17:06 //historie

Justin og Chris Brown - samme genser!

//Andrea

3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 15:02 //Blogg

Danser til Baby i et bryllup!

Hahahahaha, sykt eid!

//Andrea

aaron+judith surprise performance from studio205films on Vimeo.

3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 15:01 //Blogg

instagrambilde fra Justin

"goodnight la"

//Andrea

Én kommentar // 30.okt.2011  @ 14:35 //Blogg

Justin og heldigee fans

//Tuva


Én kommentar // 30.okt.2011  @ 12:25 //Blogg

Instagram bilde av ryan

//Tuva

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 12:22 //Blogg

Got to love you - del 2#

 "Nå kan du kysse bruden". Justin kysset deg. Det var et langt, mykt, godt kyss. Så begynte folket å klappe i hendene, og du gikk hånd i hånd med Justin ut av kirka. Så våknet du, og klikket. Du ville helst bli i den drømmen en evighet til. Dessverre kunne du ikke det, du skulle jo ut med Justin idag også! Du hev på deg en liten shorts og en søt singlet. Du stilte deg foran speilet og prøvde forskjellige solbriller, armbånd og slikt mens du laget kyssemunn. Dette skulle bi verdens beste dag. Hvis ikke verdens beste dag var igår? Du satte deg ned i senga di og så på kortet du fikk av ham igår. Du holdt det inntil brystet og smilte med øynene igjen. Tenk om han var den rette? Det føltes ihvertfall sånn. Du elsket han, selv om det var alt for tidlig. Men hva om han kun spiller med hjertet ditt? Og om han kommer til å dumpe deg med en gang..? Du tenkte over det, og begynte å gråte. Du vet ikke om det er gledesstårer eller om du virkelig er lei deg. Eller om det bare er du som er ekstra følsom fordi du har besøk av tante rød denne uka. Uansett skulle du ha en kjekk dag med Justin. Du tørket bort tårene og sminkte deg litt. Det var en fin dag ute, solen skinte. 

Tumblr_lr6bempagv1qmntfzo1_500_large_large

Dere gikk først rundt om kring i byen og kikket. Han holdt armen rundt deg, og ga deg capsen sin. Etter å ha gått en stund fant dere en søt liten café. Der spiste dere sushi og koste dere. "Du må vite, at jeg aldri har vært med en så hærlig jente som deg..", sa Justin. Du smilte, "Det var søtt, men den herlige her er deg, og jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene så mye godt som dette her!". Han smilte, og holdt deg i hånden. "Du er grunnen selv. Du er snill, søt, vakker og ikke minst utrolig hyggelig". 

Dere betalte og reiste dere for å gå. Men dere blir stanset av en gjeng med fans. "JUSTIIIIN, I LOVE YOU!". Du ble igjen skubbet vekk og fant en benk å sitte på. Du smilte, det gjorde ingenting at Justin tilbrakte litt tid med fansen sin også. De gjør jo så mye for ham! Du ser Justin forlate fansen og gi dem et slengkyss. Hele gjengen der borte ser ut som de skal dø. Du ler, Justin også. "Ahh, de er herlige de, ja. Men nå er det Kine-tid!", sier han. Så kysser du ham, lenge. Til slutt ble det klining. Det kom fort fotografer, da stanset du. "Sorry, sorry Justin!", hvisker du til ham. "Det gjør ingenting, jeg er stolt over deg. Smil nå!", svarer han. Å, få en herlig fyr! Dere smilet til fotografene mens dere nærmest dør av latter. Du kunne ikke fått en bedre dag! 

Tumblr_ltvi6qmtsl1qk32bmo1_500_large

Det begynte å bli sent. Dere satt foran at stort, åpent hav med solnedgangen foran dere. Han strøk deg på ryggen og lurte på om du var trøtt. Du lukket øynene og hvisket ja. 

Dere tok bussen hjem til deg, og spiste kveldsmat der. Moren din var overlykkelig fordi du hadde fått deg en "venn". Hun satt der og pratet om hvor søt du var og hvor høyt du ønsket deg en kjæreste. Det var dritflaut, men etter en time som føltes som fem timer fikk Justin lov til å overnatte. Dere lå i sengen og klinte, en goood stund før dere begge ble trøtte, og sovnet i armene på hverandre.

Tumblr_ltunf52f1l1r52zc7o1_500_large

Mer? Håper denne delen også ble grei. 3 kommentarer og jeg fortsetteeer!

//Tuva


3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 11:46 //historie

hahha!

Having a conversation with Justin Bieber

Expectations:

Justin: 

image

 
Me:

image

 
Justin:

image

Reality: 

Justin:

image

 
Me: 

image

 
Justin:

image

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 11:05 //Blogg

Justin Bieber gifs

//TuvaIngen kommentarer // 30.okt.2011  @ 11:03 //Blogg

tweets

//Tuva

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 10:59 //twitter

instagram

"I #believe" 

og Justin la ut dette bilde og slettet det rett etterpå!!

 ''UNLEASH THE BEAST''

 

//Tuva

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 10:56 //Blogg

Justin Bieber - Nytt instagram bilde

"Blurry"

//Tuva

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 10:55 //Blogg

Pattie-tweets

Fra jdbnorway (-:

//Tuva

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 10:54 //twitter

Julealbumet blir helt fantastisk!

Ryan Good var på et intervju den 26 oktober med Hollywoodlife. De spurte ham om hvordan julealbumet kom til og bli, og han svarte med et smil om munnen,"Julealbumet blir helt utrolig! Fantastisk!". 

@

//Tuva

Ingen kommentarer // 30.okt.2011  @ 10:52 //Blogg

Got to love you - del 1#

Tenkte jeg skulle skrive en historie, siden det er blitt så populært på Justin Bieber blogger..

 Du ble kvalm, skikkelig kvalm! Dette var den verste karusellen du visste om. Bare den snart var ferdig, men det var den ikke.  Du følte den varte i evigheter. Hvorfor måtte dere ta den verste karusellen først? Det ødelegger jo for resten av dagen din på tivoliet. Men Ingeborg elsket denne karusellen, og ble aldri kvalm. Hun har vel aldri vært kvalm i hele sitt liv? Samma det, snill er hun, men hun bør sette grenser for hvor mange ganger hun skal ta denne karusellen. Du følte for å spy! Men etter en lang stund var den ferdig. Du kunne puste lettet ut. Det tok tid før du følte deg god nok til å ta en annen karusell, men du lot være. Ingeborg tok alle karusellene, du ble lei etter den første. Du gikk litt rundt om kring, og havnet plutselig opp i Pariserhjulet. Det var deilig å være høyt oppe i lufta uten å føle at du måtte spy. Du lukket øynene og tenkte på ingenting. Plutselig hørte du masse skriking og hyling. Du så ned, der sto det en stilfull, elegant og nydelig Justin Bieber, men hundrevis av norske fans rundt seg! Du har aldri vært spesielt fan av han, men du syns han er jævlig pen! Du ropte ned på karusell-styreren, og hjulet sank sakte ned igjen. Du gikk bort til folkemengden og snek deg fram til Justin. Han var mye penere i virkeligheten. Han så deg i øynene, du så han i øynene. Plutselig var du forelsket.. STUP forelsket. Det var noe du virkelig ikke ville. Du har aldri vært forelsket før, aldri hatt kjæreste, aldri kysset en gutt, og aldri hatt den gode følelsen. Til slutt, etter å ha sett hverandre i øynene i nærmest 30 sekund, ga han deg en klem. En god, myk, deilig klem. Du ble plutselig skubbet bort av noen jenter, og satte deg ned på en benk. Med den ene foten over den andre satt du og tenke for deg selv. Uten å helt skjønne det fikk du en utrolig god følelse, og visste ikke helt hva du skulle gjøre. Skulle du springe som en gal fan etter Justin, eller få han til å grine for deg? 

Tumblr_ltiyq0jkax1qfufrao1_500_large

Plutselig ser du en skygge foran deg. Der står Justin. I hånden holder han en rosebukket og et kort. Han gir deg det og setter seg ved siden av deg. Du leser kortet, "Kjære ukjent, du er supersøt. Vil du bli med meg ut? Forresten, hva er navnet ditt?". Du ser på han, "Navnet mitt er Kine". Han kysser deg på kinnet og sier, "Kom, Kine". Du reiser deg og følger etter ham. Du er nok verdens heldigste. Det dirrer i lomma di. "Middag om tre kvarter- mamma". Du svarer at du skal på date og ikke rekker middagen idag. 

Dere setter dere inni bilen til Justin, og han kjører deg litt rundt om kring. Plutselig ser han på deg og smiler, "hvor er vi nå". Du ler og holder hånden hans. Han har så myke, varme hender! Du forteller ham veien til en veldig koselig resturant, og han kjører dit. Dere bestiller spaghetti, og deler spaghetti sånn som på filmer. 

4_large

Du vet ikke helt hvordan du skal beskrive den følelsen du hadde når Justin kysset deg god natt, men du satte deg ned i dagboka og skrev minst hundre ord som, fantisk, herlig, deilig, osv. Nederst på siden i dagboken skrev du nummeret til Justin slik at du husket det. Men etter å ha lest det et par ganger kan du det i hodet. Du legger dagboka under puta, og hodet oppå puta igjen. Du sov godt, og drømte om Justin. Du drømte om deg og Justin i framtida.

Justin + Kine = ?

378006_151439098287653_136608666437363_203412_1143089886_n_large

Håper det ble en grei del. Er jo den første delen da, og blir nok mange andre! Vil dere ha mer, eller var den bare kjedelig?

//Tuva

3 kommentarer // 30.okt.2011  @ 00:30 //historie

commercial Shoot - antrekk 4

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

 

//Andrea

Ingen kommentarer // 29.okt.2011  @ 23:36 //Blogg

Commercial Shoot - antrekk 3

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

 

//Andrea2 kommentarer // 29.okt.2011  @ 23:30 //Blogg

Commercial Shoot - antrekk 2

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber

Håååret hans<3<3<3<3

 

//Andrea

Ingen kommentarer // 29.okt.2011  @ 23:28 //Blogg

Commercial Shoot - antrekk 1

 

Justin Bieber

Justin Bieber

 

//Andrea


5 kommentarer // 29.okt.2011  @ 23:14 //Blogg

nytt instagram bilde

"Swaggy nerd"

//Andrea

Én kommentar // 29.okt.2011  @ 23:04 //Blogg

nytt intervju!

//Andrea

forresten; sorry for lite blogging i dag, har ikke hatt tilgang til data i hele dag før nå...<3

Ingen kommentarer // 29.okt.2011  @ 23:01 //intervju

Mistletoe på Disney Channel

Nice ;-P

//Tuva

17 kommentarer // 29.okt.2011  @ 13:19 //Blogg

Nytt bilde- LILLA &lt;3

//Tuva

21 kommentarer // 29.okt.2011  @ 13:19 //Blogg

Nytt bilde

Kjekken!

//Tuva

8 kommentarer // 29.okt.2011  @ 13:18 //Blogg

Justin, Jaden og andre

 

//Tuva


2 kommentarer // 29.okt.2011  @ 13:16 //Blogg

Instagram

//Tuva

Én kommentar // 29.okt.2011  @ 13:16 //Blogg

Studiomama- tweet

//Tuva Bieber

Én kommentar // 29.okt.2011  @ 13:15 //Blogg

Justin og fan

Fan fra Australia!

//Tuva

Én kommentar // 29.okt.2011  @ 13:14 //Blogg

Justin i VG

 

 

I ingressen står det: LOS ANGELES (VG) - Jeg ser etter en jente som ikke bryr seg om at jeg er berømt, sier tenåringsfenomenet Justin Bieber (17) til VG. Den plateaktuelle 17-åringen har fått nok av falske spyttslikkere.

 

- Når kommer du til Norge? 
- Jeg håper snart. Sannsyneligvis til neste år.

 


//Tuva

82 kommentarer // 28.okt.2011  @ 18:54 //Blogg

Minner om konkurransen!

Dere har fortsatt sjans til å vinne konkurransen! :-) LES MER HER!

//Tuva

 

24 kommentarer // 28.okt.2011  @ 18:17 //konkurranse

Justin Bieber, Chuck Norris og Sean Kingston

//Tuva

10 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:46 //Blogg

Justin på radio

//Tuva

9 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:44 //Blogg

Justin + andre

//Tuva

6 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:44 //Blogg

Everybody grow up

mrkidrauhl:
jdrewss:
Everybody grows up.
But nobody grows up as hot as Justin. &lt;3

Everybody grows up!

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:43 //Blogg

Justin Bieber - Noen nye bilder

//Tuva

2 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:42 //bilder

Nytt bilde

//Tuva

7 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:40 //Blogg

Alle sangene på albumet

Hør alle sangene på "under the mistletoe" HER!

Søten!

//Tuva

3 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:39 //Blogg

Drummer boy - Justin Bieber feat. Busma Rhymes

Diiiigger den!

//Tuva

 

2 kommentarer // 28.okt.2011  @ 16:37 //Blogg

TT- Drummer boy

//Tuva

Én kommentar // 28.okt.2011  @ 16:33 //Blogg

gleder meg til jeg kommer hjem!

Når jeg kommer hjem fra trening skal jeg sette meg forran dataen og høre på alle sangene på det nye albummet til Justin<3 Trykk på bildet for å se hvilke sanger som er på cd'en, og høre dem!


den har jeg sykt lyst på! <3

//Andrea

3 kommentarer // 28.okt.2011  @ 15:43 //Blogg

Billboard cover


åå<3

 

//Andrea

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 14:22 //Blogg

Justin i Radio DisneyTatt fra fan94justinbieber (:

//Andrea

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 08:04 //Blogg

The biggest star Justin has in his phone

Intervjuer: Angelina Jolie?
Justin: oh no, I wish!

 

//Andrea 

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 08:02 //Blogg

All I want for christmas is..

you!


Trykk HER for å høre Justins sang All I Want For Christmas Is You. eeeelsker den!! <3

//Andrea<3

Én kommentar // 28.okt.2011  @ 07:59 //Blogg

nytt instagrambilde fra bieber


"Miss basketball"

//Andrea

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:57 //Blogg

FORELSKET!

Jeg er helt forelsket i denne sangen, åh, så herlig!

//Tuva

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:36 //Blogg

Instagram bilder

Diiiigger disse bildene!

 

//Tuva

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:32 //bilder

Justin og fan

//Tuva

2 kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:31 //bilder

Ryan, Justin og Sean

//Tuva

5 kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:31 //bilder

"Yep, RyanButler is.."

Han la ut denne videoen:

//Tuva

Nå må jeg ordne meg til skolen, og det tar sin tid! Så vi blogges ;-)

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:27 //twitter

Tweets


//Tuva

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:26 //twitter

Fra Under the mistletoe

Gud, så digg! :D

//Tuva

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:18 //Blogg

Snooki om Justins hår

Dere vet vel hvem Snooki er, fra Jersey Shore? Hun er digg!

//Tuva

Ingen kommentarer // 28.okt.2011  @ 07:16 //Blogg

justinbieber liked selenagomez´s photo

Haha, blir vel litt overdrevent stalking å blogge om at Justin likte et bilde, haha!

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 22:25 //Blogg

Ryan og Justin

Likt hår? Nice!

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 22:22 //Blogg

getting calls that @therealrc is playing #CHRISTMASEVE exclusive on the radio in ATL right now!!


//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 22:12 //Blogg

UK IS READY FOR BIEBS

#UK IS READY FOR BIEBS

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 21:30 //twitter

Justin Bieber - "if you could be friends with all of us..."


Tatt fra fan94justinbieber

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 20:39 //bilder

Justin Bieber?s Puppy Love With Selena Gomez

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 18:56 //videoer

Fysøren, jeg griner!

Det er ikke første gang jeg ser videoen, har sett dem ganske mange ganger før, men hver gang jeg ser dem triller tårene! 

Konkurransen; trykk HER

//Andrea Bieber!<3

Én kommentar // 27.okt.2011  @ 18:52 //Blogg

Golf gifs

 

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 18:37 //Blogg

elsker håret!

Digger den hårfrisyren hans! fysøren!<3

//Andrea

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 17:42 //bilder

Nytt bilde

Digger den nye "looken" til Justin! Rocka, fantasifull og stilig!

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 17:41 //Blogg

konkurranse-fristen

Ser vi får inn mange spørsmål om når vi trekker vinnerene. Vi trekker vinnerene søndag 6. november!
Og en ting til; legg heller til MrBieberforever Bloggerne som venn på facebook, istede for meg og Tuva!! trykk HER for å komme til profilen. Takk <3


nam<3

//Andrea
HUUUSK KONKURRANSEN HEER! 

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 17:03 //Blogg

Justin i LA

Dette bildet ble tatt i LA igår, digger hårfrisyren <3

//Tuva

MINNER OM KONKURRANSEN HER!

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 16:26 //Blogg

One Direction, hva synes du?

Gruppa One Direction ble kjent gjennom x factor, og har truffet hjertet til en god del jenter. Harry Style (17) og Zayn Malik (19) blir oppfattet som noen av de hotteste tenåringene! Hitten dems heter What Makes You Beautiful, og eg blitt ganske kjent i verden. Snart kommer de også ut med en plate med 15 sanger på. Niall Horan (18) er selv en stor belieber, og mener at Justin Bieber er en stor inspirasjon, og han skjønner at jenter blir tent på han. Ettermiddagen lørdag 22. oktober fikk directionersene "Harry Style is perfekct" til å trende, noe som belieberene ble sjalu på, og klarte å trende "Justin is more perfect". Trenden ble satt opp på 2. plass, og lå der nesten halve dagen. Directioners og beliebers er "fiender", fordi belieberene mener at One Direction tar belieberene ifra Justin. Det er faktisk flere tusen beliebere som har gått over til å bli directioners. Selv synes jeg ikke noe særlig om One Directions. Det eneste jeg liker med dem var at Zayn Malik var litt søt. Sangen What Makes You Beautiful var ikke særlig bra, og jeg likte dem bare enda mindre da jeg fikk høre at de på en måte er konkurrenten til Justin..


Helt til høyre står Zayn Malik, og ved siden av står Naill Horan.

Hva synes du om dem?

//Andrea

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 16:01 //Blogg

gud, noe så søtt!

Det er bare såå søtt! Jeg får helt frysninger av å se slike videoer hvor Justin overrasker fans! <3
Nå sitter jeg her og venter på at Tuva skal komme. Skal sikkert blogge masse, hun tar med macen sin 

Husk konkurransen vår HER!

//Andrea

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 15:27 //videoer

"How old are you..."

 

 

Aww! Se klippene i denne videoen: (han må være verdens snilleste ungdom!)

 

//Tuva

Én kommentar // 27.okt.2011  @ 14:28 //Blogg

Bieberfacts &lt;3

♥ Somebody to love og baby er verdens nest beste danse sanger.

♥ Pattie vil faktisk at Justin skal date en fan, men ikke en gal fan. 

♥ Justin sang engang; '' i'm super cool, super hot, i'm the guy you like a lot '' 

♥ Justin sang Mistletoe for første gang live på en konsert i Rio.

♥ For Justin ble kjent vurderte han å melde seg på American Idol.

♥ Justin sa: "Jeg smelter når en jente kysser halsen min", aw!

♥ Når Justin skal på kino med en jente liker han å holde henne i hånden eller legge armen rundt henne.

♥ Når Justin leste Bieberfacts sa han: "De kjenner meg bedre enn meg jo!"

♥ Justin ønsket seg en elefant til kjæledyr når han var liten.

♥ Justin har en personlig skype-konto.

♥ Justin var redd for klovner når han var liten.

♥ Når Justin spiser pizza, lukter han alltid på den først.

♥ Justin og Ryan har vært bestevenner siden de var 7. 

♥ Justin liker å flørte med jenter, men ville aldri lekt med en jentes hjerte.

♥ Hvis Justin klemmer deg i over 5 sekund, betyr det at han syns du er søt!

♥ Justin vil gifte seg på Valentinesday, og ha tre barn. (*kremt* jeg og!)

♥ Jazmyn har en skjorte med "I love Justin Bieber" på.

♥ Justin sier at hvis en gutt kødder med Jasmyn skal han slå ham ned. 


Hva syntes du? Skal jeg lage flere Bieberfacts-innlegg?

//Tuva


Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 14:21 //bieberfakta

Justin og den nye bilen hans

Sitter gjerne på jeg :-)

Mange gode "innslag" til konkurransen. Du kan fortsatt melde deg på! Les mer HER!

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 14:07 //bilder

TT på Twitter

#JUSTIN OWNS OUR HEARTS 

#BIEBER FEVER FOREVER

//Tuva

MINNER OM KONKURRANSEN HER!

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 13:02 //twitter

Gifs

Smelt, perfekt!

image

Er det ok med "dagens gifs", eller er det helt unødvendig? 

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 12:55 //Blogg

Instagram - Sean Kingston

' @mrseankingston aka avatar ha ''

Hahah, digger ham!

//Tuva

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 12:44 //Blogg

Mistletoe til Australia imorgen!

Mistletoe kommer jo ut i Norge også imorgen. Australia også! Gleder meg noe helt sinnsykt, og til dere som ikke har penger, eller håper på å vinne albumet, dere kan vinne det HER

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 12:41 //Blogg

Informasjon

Jeg tror det er slik at jeg skulle ha mesteparten av ansvaret for nyhetene(?), noe sånt hørte jeg ihvertfall fra Andrea! Så da skal jeg prøve å gi dere mange nyheter.

Husk og bli med i konkurransen vår HER! Du kan vinne jb hettegenser og Under the mistletoe (cd-en)! Forresten så skal vi kanskje ha julekalender, vil dere gi oss noen gode tips? Takk på forhånd! Husk å bli med i konkurransen da ;-)//Tuva 

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 12:39 //Blogg

skolen..

Nå er jeg blitt frisk igjen, så da skal jeg på skolen.. For 10 min siden blinka det et stoort lys utenfor, trodde søstra mi tok bilde av meg. Men rett etterpå begynte det å tordne som bare det! Derfor vil jeg ikke ut nå, tenk om det slår ned i meg? :o hater lyn og torden..

//Andrea

Ingen kommentarer // 27.okt.2011  @ 07:51 //Blogg

STOLT!

hallo veerdens søteste lesere! <3

Gikk innpå statistikken nå nettop, hvor jeg så at vi hadde _38 LESERE OG 118 SIDEVISNINGER_!! ohmybieber, det er helt sykt! første dagen! Tusen hjertelig takk, dere er beest! loveyou :-D <3

minner om konkurransen HER!

godnatt, søtiser<3

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 23:34 //Blogg

kommentere!!

Måtte bare skrive kjapt siden jeg glemte det;
HUSK Å KOMMENTER I INNLEGGET "KONKURRANSE" HVIS DU DELTAR! VIIKTIIG! :-D

konkurransen finner du HER!

//Andrea

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 23:27 //konkurranse

Gifs

A-l-l-e-r-b-e-s-t-e-g-u-t-t-e-n!

ikke glem konkurransen vår, forresten! Les om den HER!

//Tuva

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 22:21 //gifs

Justin og Sean K. på hockeykamp!

Sean er bare digg! Og Justin søt!ikke glem konkurransen vår, forresten! Les om den HER!

//Tuva

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 22:18 //bilder

konkurranse! vinn Under The Mistletoe & jb hettegenser!

Hei alle søte beliebers ♥

Vi to har nå bestemt oss for å ha en konkurranse! For å delta må du:
De som har blogg:
-Linke på facebook/twitter
-Skrive blogginnlegg der hvor du linker til innlegget, skriver hva man kan vinne, skrive hvordan man deltar og skrive hvorfor DU skal vinne!
-Legge oss til som venn på facebook (MrBieberforever Bloggerne).
-Verve en venn, som vil si få med en venn i konkuransen. Skriv navnet på vennen!

De som ikke har blogg:
-Linke på facebook og/eller twitter.
-Legge oss til som venn på facebook (MrBieberforever Bloggerne).
-Skrive melding i innboks til oss hvorfor DU skal vinne.
-Verve en venn, som vil si få med en venn i konkuransen. Skriv navnet på vennen!

Vi trekker to vinnere. Den ene vinner det nye albummet Under The Mistletoe, den andre vinner en jb hettegenser!

Lykke til!

//Tuva&Andrea ♥

EDIT: SORRY MEN DET ER SÅ SYKT JEVNT I KOMMENTARENE AT JEG MÅ BRUKE RANDOM.ORG! DEN PLUKKER EN RANDOM VINNER AV KOMMENTARENE, SÅ DE SOM HAR MEST KOMMENTARER HAR JO STØRST SJANSE DA! OG FORRESTEN SÅ BLIR VINNEREN TRUKKET PÅ TIRSDAG (TROR VI)!!

846 kommentarer // 26.okt.2011  @ 22:04 //konkurranse

Drew Ryneiwics vil synge med Justin

Drew sier i klippet under at hun syns Justin har god stil, og at hun vil synge med ham. Det hadde vært sykt kult, håper det skjer!

//Tuva

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 21:29 //videoer

Hei på dere!

Heisann, alle søte Beliebers! Tuva her!

Jeg har fra og med nå begynt å blogge for dere. Tenker jeg skal gi dere nyheter, bieberfacts, og litt det normale. Sammen med Andrea! På ekte er vi bestevenner, og er ofte med hverandre. Det er ganske bra egentlig, for da føler vi kanskje det er lettere å minne hverandre på å blogge og litt sånn. Uansett er det veldig koselig at jeg fikk blogge her på denne bloggen med henne, om Justin. Håper dere syns det er greit også!

//Tuva
 

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 21:25 //Blogg

Nå er vi to på bloggen :-D

Nå er vi 2 stk. som blogger på denne bloggen! Tuva og Andrea. Vi to er bestevenninner irl, går i klasse sammen. Hvis vi er med hverandre, kan det hende det kanskje en gang blir videoblogg, selv om dette er en bieber-blogg..? Vi får se! :-) ♥♥

 


Andrea til venstre, Tuva til høyre♥

 

//Andrea♥

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 21:24 //Blogg

steeem!

Justin skal opptre på American Music Awards 2011, sammen med bla. Maroon 5, Kally Clarkson og Christina Aguilera. Stem på ham HER! Når du kommer inn på linken, trykker du på "Pop or Rock Music - Favorite Male Artist", så stemmer du. :-)

 


Nytt bilde av Justin, elsker det! <3

 

//Andrea♥

2 kommentarer // 26.okt.2011  @ 21:11 //Blogg

konkurranse?

Ser jeg allerede har fått 11 stk som har vært innpå bloggen! Det er jo ganske bra til å være MEG, eheh, og til å være første dagen. Eller... Sikkert ikke for alle dere andre, men for meg er det en del. Jeg tenkte jeg hadde litt lyst til å ha en konkurranse hvor du kan vinne.. Ikke noe sånn kjempestort og dyrt, men... Har du ett forslag? Justin Bieber-ting, som ikke koster så alt for mye? Hva har du lyst til å vinne? Setter stor pris på om du hadde skrevet en kommentar, for har bare fått 1 kommentar nå, altså 1 av 11 som har kommentert... Jo flerne kommentarer, jo lengre holder jeg ut bloggingen min :D Og selv om du ikke har blogg, kan du kommentere hvis du lurte! De som ikke vet hvordan man kommenterer, haha, så trykker du på overskriften av innlegget du vil kommentere, fks. "konkurranse?", så blar du heeelt ned hvor det står at du kan fylle ut navn, epost og bloggadresse, du er ikke nødt :-)

Så altså:
Forslag til hva premien i konkurransen kan være?

 

//Andrea♥

2 kommentarer // 26.okt.2011  @ 19:40 //konkurranse

1. november

Gleder meg såååånn! <3 :-D

//Andrea♥

 

forresten: vurderer om jeg skal begynne å skrive historie, men vet liksom ikke helt hva den skal handle om...

2 kommentarer // 26.okt.2011  @ 16:30 //Blogg

my favorite pictures

Er bare helt nødt til å legge ut noen bilder av Justin <3 Legger ut noen av de jeg liker best, selv om jeg egentlig liker de fleste, ehhe. <3
at det er muulig <3<3<3

 

//Andrea♥

Ingen kommentarer // 26.okt.2011  @ 15:59 //bilder

i heart mistletoe!

verdens fiiineste sang! hahaha, Justin Bieber er eneste som får meg til å synge på julesanger i oktober<3
It's the most beautiful time of year, lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow, but I'mma be under the mistletoeeeee<3

Liker du mistletoe? <3

//Andrea♥

2 kommentarer // 26.okt.2011  @ 15:03 //Blogg
www.tuvahjelle.blogg.no www.klemmentina.blogg.no


Kategorier


Arkiv


Lenker


Siste innlegg


Siste kommentarer


Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mrbieberforever. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

SILJELIEN
hits
Design og Koding av Silje Lien.