1. Desember

HAHAHA, jeg klarer ikke å vente! Så jeg bare legger ut nå, slik at dere får litt lengre tid på dere, litt snilt er det jo!


trykk deeer ^^ ser ut som reklame, men bare trykk, trenger ikke registrere deg, bare hvis du vil, hehe! ikke virus altså! Vi kan se hvem som har gjort det, og hvem som ikke har! VIKTIG AT DU KOMMENTERER AT DU HAR GJORT DET, MEN KUN EN GANG! SELV OM DET KOMMER OPP AT KOMMENTAREN MÅ GODKJENNES FØRST, FÅR VI DEN, SÅ IKKE KOMMENTER 2 GANGER! hihi, hissigprompen her! neida..<3
//T&A
2 kommentarer // 30.nov.2011  @ 22:18 //julekalender

Julekalender!

Heei alle søte lesere!

Siden dere er verdens beste lesere, har vi to, Andrea og Tuva altså, bestemt oss for å lage julekalender til dere! Hver dag skriver vi et spørsmål til dere, gir dere en oppgave elns., som dere må gjøre. Når dere har gjort det, kommenterer dere i innlegget EN GANG om at dere har gjort det. Hver dag trekker vi en tilfeldig person som har gjort oppgaven, og den personen får en "lapp i boksen". Den 24. Desember vil det da altså ligge 24 lapper i denne boksen. Så trekker vi en lapp, hvor det står hvem som har vunnet hele shiten :-) Premien vil være en skikkelig stor goodie-bag, med maaaasse Justin Bieber-ting som er bestilt fra nettet! Alt betaler Andrea og Tuva selv, hehe! OM DU LURER PÅ NOE KAN DU SENDE MELDING PÅ FACEBOOK TIL MRBIEBERFOREVER BLOGGERNE (HER), ELLER MAIL TIL MRBIEBERFOREVER@HOTMAIL.COM! :-) DET ER HER DU OGSÅ SKAL SENDE INN SVAR PÅ DE DAGLIGE KONKURRANSENE I JULEKALENDEREN.

<3

//Andrea og Tuva <3

Ingen kommentarer // 30.nov.2011  @ 21:56 //julekalender

weeeyy!


gleder meeeg!! <3

//Andrea

Ingen kommentarer // 30.nov.2011  @ 19:47 //Blogg

trykke her?

Ingen kommentarer // 29.nov.2011  @ 22:07 //Blogg

Lady Gaga fans..

Det var dem som gjorde det.. The monsters.. Det er ikke Lady Gaga som satte i gang denne pranken! Det var fansen hennes. Jeg kjenner jeg blir provosert av at en type fans, skal gjøre slik mot en annen type fans. Monsters mot Beliebers. Vi må ikke ta igjen, det blir feil. Kanskje prøve å trende ett eller annet, men ikke hevn. Det blir feil!

//Tuva

Én kommentar // 25.nov.2011  @ 16:52 //Blogg

RYKTE!

Justin er ikke innlagt på sykehuset allikevel.. Kun et rykte, fjoh!

//Tuva

Ingen kommentarer // 25.nov.2011  @ 15:35 //Blogg

Justin er på sykehuset!

Det sies at han ikke klarte å puste mer, midt i et intervju og nå ligger på sykehuset! Håper vi får mer informasjon snart!


nr.2

//Tuva
 

Ingen kommentarer // 25.nov.2011  @ 15:34 //Blogg

Drummer boy

//Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 15:55 //Blogg

Intervjuet med David Letterman

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 15:53 //Blogg

Intervjuet med David Letterman//Tuva
Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 15:52 //Blogg

Mattybraps

Jeg husker jeg digget ham ifjor sommer!

//Tuva

Én kommentar // 24.nov.2011  @ 15:43 //videoer

Justin på tur med Baylor

2.jpg

1.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

8.jpg

10.jpg

7.jpg

9.jpg

//Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 15:42 //bilder

$1,650!!

Genseren til Jusitn koster $ 1,650! 

//Andrea

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 13:38 //Blogg

Ny blogger?

Hallo!

Vi har funnet ut at vi trenger en til som kan være med å blogge på mrbieberforever. For at det er større sjanse for at DU skal få lov til å være med i denne bloggen må du:

-Være hyggelig, ikke stor i kjeften
-Null skrivefeil. Selvfølgelig gjør det ingenting hvis du har en skrivefeil en sjelden gang i blandt, men du skal kunne skrive gaanske bra!
-Blogge om nyeste nyheter.
-Ikke ha noe imot å linke til bloggen på forskjellige steder.
-Selvfølgelig være belieber, haha!

SEND MAIL TIL TUVAHJELLE@HOTMAIL.NO ELLER ANDREA.HAAVARSTEIN@HOTMAIL.COM ELLER MELDING PÅ FACEBOOK TIL MRBIEBERFOREVER BLOGGERNE (link her) OM HVORFOR AKKURAT DU SKAL FÅ VÆRE MED Å BLOGGE PÅ MRBIEBERFOREVER!

//Andrea&Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 13:21 //Blogg

Video!

Hahhaa, lagde en video nå nettop, gud så søtt! Du kan lage din egen etter du har sett den, hvis du vil! Trykk HEER for å komme til videoen.


//Andrea


Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 13:11 //Blogg

Today show

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 12:10 //Blogg

Justin, Jaden og hund

//Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 12:10 //Blogg

nye bilder

//Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 12:07 //Blogg

Someday by Justin Bieber dream shoot

//Andrea

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 12:06 //Blogg

mistletoe

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 10:58 //Blogg

Nye bilder

//Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 10:53 //Blogg

Nytt bilde tatt av Justin

//Tuva

Ingen kommentarer // 24.nov.2011  @ 07:58 //Blogg

Historie #DEL 6 - Remember?

"Sjakk matt!". De spillte sjakk. Du satt ved siden av og så på. Du kjedet deg, frøs og ville hjem. De satt alle med langermede gensre. Du hadde kun en singlet på deg. Selv om det var sommer frøs du som bare faen. Ikke så rart da. Dere var midt i skogen, og det var sendt. Klokka måtte være rundt 12-1, om natta. Siden det begynte å mørkne nå. 

Gråten kom igjen. Du savnet mamma, pappa, og lillebroren din. Du var redd du ikke ville overleve dette.. Du var dritsulten, og veldig tørst. Fikk du ikke mat snart, ville du dødd. Du var så sulten! Det rumlet i magen, og alle guttene så på deg. Du skar en grimase, som fortalte at du var redd, og sulten.. Den ene gutten tok fram en bolle med rosiner i. Du likte ikke rosiner, så du pilte dem ut. "Takk. Hva heter dere egentlig? Jeg heter Alisa". "Vi er Aleksander, Jakob, Andreas, Johan og Preben", svarte han som tydeligvis het Aleksander. "Og hva vil dere med meg..?". Du så på dem. Smilte ikke. Hadde ikke et eneste blikk eller uttrykk i ansiktet. Blikket ditt var tomt. De ristet på hodene, og trakk på skuldrene. "Kanskje vi heller kan bli venner, så kan vi stikke til meg og spise pizza?" Du så optimistisk på dem. De lo, nesten alle. Alle utenom den søteste av dem, Preben. Du smilte til ham. Han smilte tilbake. 

 

Du våknet neste morgen av solskinn i øynene. Hendene dine var fortsatt bundet sammen, og guttene sov enda. Du tok sjansen, og listet deg ut av skogen. Du prøvde å finne veien hjem, og få hendene løse. Etter en god stund kom du til byen, da var du lettet. Du fant en tilfeldig voksen, og spurte fint om hun kunne løsne tauet fra hendene dine. Hun gjorde det, og så rart på deg. Etter å ha fått frie hender, fiklet du fram mobilen og tastet inn nummeret til moren din. Hun kom og hentet deg i full fart, og fortalte at de var livredde hjemme, og hadde ringt bestemor flerne ganger, og når hun ikke svarte ringte de til og med politiet. Politiet hadde komt og undersøkt veien fra bestemor og hjem til huset deres, og mente at veien ikke skulle være farlig. Unnskyldningen din var at du plutselig ble utrolig svimmel, og ramlet borti noen busker. Når du våknet husket du ikke hvor du var, og bare gikk og gikk. Til slutt var du nede i byen, og da kom du på hvem du var, og hvor du bodde. Da kom mor straks med en idé om at du måtte til legen og skjekke deg. Siden du har vært så slapp og lei i det siste. Da svarte du at du helt sikkert var deprimert over det med Even.

Eye_large

liten del, siden dette er den tredje delen idag. mer imorgen!
//TUVA 

 

4 kommentarer // 23.nov.2011  @ 22:29 //historie

alfredo flores:"Took @justinbieber to Serendipity for the first time! #HEAVEN"

Alfredo Flores photo Took @justinbieber to Serendipity for the first time! #HEAVEN

alfredo flores: "Took @justinbieber to Serendipity for the first time! #HEAVEN"

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 22:01 //Blogg

Justin og en fan i NYC

 

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 22:00 //Blogg

Historie #DEL 5 - Remember?

 Du åpnet øynene. Alt var svart, og det var vanskelig å få øynene åpne. Du visste ikke engang om de var åpne, eller om det bare føltes slik. Du prøvde å røre deg. Hendene dine var bundet sammen. Du fikk lyst til å gråte, men fikk det ikke til. Noe sperret. Du følte en blanding av frykt, hjemlengsel og skrekk! Og en liten smule sjokk. Du skulle så gjerne ønske at du ikke gikk ned til bestemor allikevel.. At du ble hjemme, og sa du kunne gjøre det imorgen! Men gjort er gjort, og det er ikke vits i å angre, du kan ikke gjøre noe med det nå.

"Halloo..?", hvisket du stille. "AUUUU!". Noen slo deg på låret. Det svei, og du fikk virkelig lyst å gråte. "Kan du slippe meg løs, vær så snill! Hva har jeg gjort? HVA HAR JEG GJORT?!". Du skrek. Du ville løs, vekk fra disse gærningene. Hjem, hjem til kjære mor.. "Jada, hysj du! Imorgen kan du slippes løs, hvis du tier". Du ristet på hodet, "Vær så snill, vær så snill, vær så snill!". "Du må vente, vi har ikke engang begynt". Du hulket, klarte å gråte. Men ingen tårer kom frem. Kun hulking og stønning. "Kan jeg i det minste få se hvor jeg er? Det er litt vanskelig å gjøre noe som helst.." Ingen svarte. Du bare satt der og hulket. "SMELLA PÅ DEG, DET KOMMER NOEN!", hørtes det fra en av guttene. En annen en den som pratet i sted. Plutselig drog de i deg. "Enten rører du deg, eller slår vi deg ned. Du bestemmer!". Du lot de føre deg vekk, og plutselig ble du dyttet ned på bakken. "hulk", hørtes det fra deg. "kjeft på deg!", hvisket en annen.

 

"Hallo? Hvem i huleste er det som er her? Jeg vet at det er noen her! Kom dere ut av min kjeller med det samme. Jeg kan se flerne sport, for eksempel ligger det ei veske her, og vinduet er knust. Kom frem, kom frem. Før jeg ringer politiet". Ingen svarte, alle satt helt i ro. Du visste ikke hva du skulle, satt bare helt i ro. Døren lukket seg og det hørtes skritt opp trappa. Hadde du bare tenkt deg godt om, kunne du hoppet frem, og mannen ville reddet deg. Men guttene hadde nok vært raske i reaksjonene, og holdt deg tilbake. Ikke bare det, de ville nok slått deg også. Du var redd. Utrolig redd! Du visste ikke engang hvor du var.. "Vi bør komme oss vekk herifra, før han ringer politiet", hvisket en av gutta. "Mhm, ja", hvisket de andre i kor. De dyttet deg opp, og sa at du måtte få ræva i gir. De behandlet deg som om du var en bikkje, og det var utrolig urettferdig! Alle bør behandles bra. Og hvis det var noen som måtte behandles dårlig, var det dem!

 

Etter å ha gått en lang stund, fikk du ta av skjerfet foran øynene, men ingenting annet. Du var i en skog. En trang, mørk, skummel skog. Du prøvde å se hva klokka var, men armene dine var bundet sammen på ryggen din. Du gråt og gråt, og tårene trillet. Guttene satt i en ring rundt deg og så på deg, som om du var et dyr som gjorde noe fantastisk. Hva, hadde de aldri sett en som gråt, eller? "Hva.. hva vil dere med meg egentlig?", spurte du lavt. "Vi vet ikke, men vi fikk allikevel lyst til å gjøre deg noe vondt". Du nikket, og gråt enda mer. "Hvor mye er klokka, kan dere fortelle meg det? Og hvor er vi!?". Du så på dem med et forskrekket blikk. Du kjente vinden blafre i det brune håret ditt. Det var brunt som skogen, og fløyelsmykt. Det var godt å ta i håret, men det rakk ikke til lenger ned enn skuldrene. Nå kunne du ikke ta i det. Og det var veldig bustete, og veldig stykt nå. 

Tumblr_ltiry7paaf1qfc7l9o1_500_large

Mer?

//tuva

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:29 //historie

Stolt mamma

//Andrea


Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:21 //Blogg

Januar-november

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:20 //Blogg

Nye Bilder av Justin i the Today Show

//Andrea


Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:19 //Blogg

Justin&Mary J Blige synger Mistletoe i On the view

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:17 //Blogg

Justin i "On the view"

<3

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 21:16 //Blogg

Historie #DEL 4 - Remember?

1. Desember. Du la alle varene på plass, og fniste høyt når du så Jan Tore´s buksesmekk var åpen. Den var alltid åpen, og du fikk lyst å skrike av latter hver gang han hadde smurfe underbuksene på seg, det hadde han ofte. 

"Alisa, middag!", hørtes det fra kjøkkenet. Mamma hadde laget favorittmaten din, lasagne. Alltid like godt! Du kunne også lukte det helt oppe på rommet ditt, nam. Du småløp ned trappene og satte deg fint ved bordet og tok deg en tallerken. Middagen var utrolig god, og du var utrolig sulten! Det var godt å spise litt. 

 

Etter middagen tok du deg en liten tur ned til bestemor, som bodde rett nedi gata. Du pleide aldri gjøre det, ikke moren din heller. Derfor gjorde du det for henne, og fikk penger for det. Hun var koselig, selvfølgelig, men hun ble aldri ferdig.. "Hvordan går det med deg og Even da?", bestemor så på deg mens hun sa det. "Ehm, eh..". Du syns det var vanskelig å svare, og sa ingenting. Bestemor så på deg, som om hun ventet på et svar. Du løftet på skuldrene og så ned. "Huff da, kom her", sier bestemor, og tar hånden din. Hun var veldig støttende, og du har aldri sett denne siden av henne. Du løt tårene falle, og begynte å tenke at han egentlig var den du elsket. Den du ønsket å ha for alltid. Men nå er han ikke der mer, han er borte.. Du må bare akseptere det, og glemme han. 

Bestemor reiste seg og gikk inn på kjøkkenet. "Te?", roper hun. Du takker nei, og sier at du bør komme deg av gårde, og gjøre noen lekser du har glemt å gjøre. Hun nikket og ga deg en kem, mens hun fortalte deg at alt ville gå bra til slutt. Det sa hun alltid når du var liten, og hadde problemer som å miste en is eller noe. Det var herlig.

 

Veien hjem fra bestemor pleide ikke å være lang. Men du møtte på noen som tydeligvis ville gjøre den utrolig lang for deg.. "Hei, søta!". Noen ungdommer på 3-4 stk. kommer foran deg. Du ser ned i bakken, og prøver å si at du må gå, og stammer stadig. De ville ikke la deg gå. "Vi tar henne´a!". Du begynte å små løpe mot bestemors hus. Du løp så fort du kunne, men de tok deg igjen. De holdt deg rundt armene, og drog deg med seg. 
 

KORT DEL, KOMMER MER IMORGEN TIDLIG! (eller en senere ikveld)

 

//Tuva

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 20:59 //historie

nytt instagrambilde fra Ryan Butler

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 16:08 //Blogg

Historie #DEL 3 - Remember?

Og vinneren er?.

 

"ALISA!". 

Du gikk ut på scenen og tok imot den lille lappen. Der stod det at du hadde vunnet en familie-billett, + en ekstra billett til cruise, og to valgfrie-konsertbilletter. Du kjente glesstårene falle, og så bort på Eline. Eline, det var henne du skulle ha med deg. Og dere skulle på Justin Bieber konsert. Det var ikke bare-bare å vinne. Du ble tatt med bak scenen for å fylle ut et skjema, og for å ringe hjem til foreldrene mine og spørre om tillattelse. Du hadde ikke trengt å ringe hjem, du visste at du fikk lov. De var nesten mer glad en du var. 

 

Etter å ha pratet med de som arrangerte denne konkurransen, prøvde du å finne Eline. Hun var ikke noe sted å finne! Du tok frem telefonen og tastet inn nummeret. Hun hadde ruslet bort og kjøpt seg en slush. Hun så veldig nedenfor når du kom bort til henne med et digert glis om munnen. Du klemte henne, og fortalte om alt det spennende dere skulle gjøre! Når du fortalte henne at hun var den du ville ha med, ja da gliste hun også! Det var du glad for! For uten henne hadde du aldri vunnet. Men du lurte på hvorfor du ikke hadde hørt om denne konkurransen før nå? Samme kunne det være, du hadde jo vunnet!

 

Dere kjøpte ikke mer den dagen. Kikket heller på søte gutter. Fant et par, men de var ikke gode nok for dere. Dere lo godt av dere selv når dere satt og diskurterte gutter. Det var visst ingen som var gode nok for dere! Men når du tenkte deg om, var Justin Bieber en gutt du likte veldig godt i skjul. Det var ikke noe du ville fortelle. Du visste godt av Eline var superstor fan av ham, og visste nesten alt man kunne vite om han! Og det var også flaut og fortelle noen at du var forelsket i en kjendis! Det var jo det alle 10-åringene var! Men du hadde falt for ham, og følelsene ble sterkere og sterkere..

 

Den samme kvelden hadde Eline dratt hjem, og du satt og leste om Justin på internett. Du fant noen konserter du gjerne ville dra på, og fant ut sammen med Eline etterpå, at dere ville på konserten han skulle ha i New York. Da kunne dere også shoppe litt innimellom. Men mor og far var ikke like fornøyd med konsert-valget.. De mente det var altfor dyrt å reise til New York, og at du måtte finne deg en jobb hvis det noen gang skulle skje. Så du bestemte deg for å finne en jobb. Eline også. Noen dager senere, altå 13.Juli, hadde du funnet en jobb. Du skulle jobbe på Rema 1000 nedi gata. Du slapp å gå særlig langt. Kanskje 400-500 meter. Det var herlig å tenkte på! Eline fikk også jobb på Rema 1000, og slapp også å gå så langt. 

 

Jobbdagene ble slitsommere, og slitsomere. Du jobbet mer og mer hver uke. Du tjente også mer! Etter to-tre måneder, når du var komt i Oktober, da hadde du samlet inn nok penger til å reise til New York, OG shoppe i New York. Konsert-billettene hadde du jo vunnet fra før av. Konserten var ikke før i Desember, 17.Desember. Du kunne nesten ikke vente!

 Tumblr_luzq1yiozj1qm66wfo1_500_large

Fortsatt ikke spenning, enda! Det kommer, slapp av! Mer?

Én kommentar // 23.nov.2011  @ 16:00 //historie

Fa La La - musikkvideo!


<3
//Andrea


Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 15:53 //Blogg

Justin ser Selena opptre på Taylor Swift-konsert

//Andrea

Ingen kommentarer // 23.nov.2011  @ 15:47 //Blogg

Nytt bilde av Jeremy, Jaxon og Jazmyn Bieber

@Lordbieber: @justinbieber sending love from afar on Jaxons Birthday! yfrog.com/h09xwmhj

//Andrea

Én kommentar // 23.nov.2011  @ 08:10 //Blogg

Nytt bilde-på vei hjem fra AMA's

<3

//Andrea

Ingen kommentarer // 22.nov.2011  @ 22:06 //Blogg

nytt bilde

//Andrea

Ingen kommentarer // 22.nov.2011  @ 21:54 //Blogg

Nytt instagrambilde

"crazy eyes lol"

"serious face"

//Andrea

Ingen kommentarer // 22.nov.2011  @ 21:48 //Blogg

Historie #DEL 2 - Remember?

Ja, dette ble en spesiell dag. Noe du ikke hadde forventet! Du hadde forventet en liten shoppingrunde på det lille kjøpesenteret nedi gata, men det var ikke det som hendte! 

"Alisa! Se her!". Eline var borte ved noen søte sommerkjoler og ropte på deg. Du gikk rolig bort til henne med et smil om munnen. "De var jo søte, da", sier du. "Hvilken passer meg best?". Eline så på deg. Det tok noen sekunder før du svarte, men du var helt sikker på at den søte, lysegule kjolen var finest på Eline. Eline tok den med til prøverommet og prøvde den. Du lette videre etter en søt tunika å ha nedi den nye shorten din med USA-flagget på. 

Det var så deilig å ha sommerferie nå. Fint å vite at du ikke lenger trenger å tenke på Even, heldigvis. Du kom til å tenke på ham innimellom, men ikke mye. Du tenkte positivt, og håpet på å finne en søt, ny gutt. Ikke enda, selvfølgelig. Du trengte enda litt tid. Du savnet det første året med Even.. Dere var ofte sammen, nesten hver eneste dag. Dere hadde overnatting, så film, var på kino, shoppet og dro på ferie til Sverige sammen med hans familie. Hvordan kunne han være utro? Hvordan kan man ha hjerte til å gjøre noe slikt? Du ville aldri vært utro med ham. Kanskje han hadde vært det lenge? Du ville ikke tenke på det. Det fikk deg i dårlig humør, noe som hadde ødelagt for Eline, som ville ha en superkoselig dag. 

"Og her, vår neste modell, HELENE!", hørtes det fra nedre etasjen å kjøpesenteret. Dere kjøpte noe dere hadde funnet frem som dere likte, og ruslet bortover mot rulletrappene. Dere ble veldig nysjerrige på hva som skjedde nedenfor. Det var veldig fullt der, og mange stod i kø for å få autograf av en eller annen. Det så ut som et moteshow, og hørtes ut som et også. "Jeg minner dere igjen om at alle som er i alderen 15-19 kan gratis være modell NÅ om de vil", sier lederen. Du syntes det så veldig spennende ut, og drog med deg Eline inn i garderoben for å prøve ut klær, og være med på moteshowet. Det var tydeligvis en konkurranse, for alle jentene i garderoben stod og pratet om hvor mye de ville vinne. Da fikk du også veldig lyst på å vinne. Da kom du kanskje over Even også! Du likte ikke at folk sa det ikke gikk at og kjøpe lykke hvis du fortalte hvor glad du var for noe du hadde kjøpt. Du følte det nemlig omvendt. Du blir veldig lykkelig for en supersøt bluse, eller en stilig, stram jeans. Men du var ikke typen til å diskutere, så du prøvde å aldri ta det temaet opp. 

"Neste modell, ALISA!". Du gikk ut på scenen med et stort glis om munnen. Du prøvde å se proff ut, og ikke snuble i de høye hælene. Det gikk utrolig bra, og du følte en stor glede ute på scenen. Du ble nesten litt lei deg når du måtte forlate den! Du trippet glad og blid rundt om kring i garderoben for å finne Eline. Hun skulle snart innpå, og var veldig nervøs. Du prøvde å si til henne at alt ville gå fint, og at hun kom til å gjøre det supert! Du var glad for at du sa det. For da begynte Eline å smile, du elsket å se henne smile! Spesielt når det var du som fikk henne til å smile. Du ønsket henne lykke til, og ga henne et ekstra dytt når hun skulle ut på scenen. Hun så utrolig flott ut, og du ble nesten litt sjalu! Men du ønsket henne alt godt, siden hun var så god mot deg. Det skulle også kåres en vinner, og du var utrolig spent. Vinneren vant nemlig cruise-billetter for familien + en venn, og konsert-billetter til hvilken som helst konsert for deg og en venn. Du var utrolig spent, og håpet så inderlig at det ble deg!

"Og vinneren er.."

Tumblr_lupxvobnt81r24x7jo1_500_large

Mer? Håper dere ble litt mer fornøyd med denne delen, det ble ihvertfall jeg. Selv om den ikke ble særlig spennende. Men den skal bli mer og mer spennende!

Én kommentar // 22.nov.2011  @ 19:03 //historie

21.nov.2011

//Tuva

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 23:12 //videoer

someday

//Tuva

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 23:06 //videoer

Historie #DEL 1 - Remember?

 Lysene på politibilen blinket. Du var kald, redd og omringet av syke, skumle mennesker. Du ønsket at politibilen ville være raskere, og at de skumle narkomanene ville forlate deg. Men tiden føltes veldig treig. Du ville heller dødd enn å bli behandlet verre enn dette. Du har aldri følt deg verre. Du lå på bakken kun iført truse og BH. Om ikke politibilen kunne bli litt raskere var du snart ikke jomfru lenger. Men den rakk deg i tide. Narkomanene løp når politimenn gikk ut av politibilen, og du følte deg veldig trygg, og reddet. 

Tre år senere

Du var seksten år nå. Du lå i sengen og leste et magasin når du husket den lille, tragiske episoden som hendte sommeren, når du fyllte tretten. Det var en ekkel tanke. Men det var over nå. Du hadde en fantastisk kjæreste, Even, og en fantastisk familie og venner. Du kunne ikke tenke på det mer. Det var ikke noe å angre for, du kan ikke gjøre noe med det nå. 

Men i det siste har du hatt en liten følelse om at ikke Even lenger er like stupforelsket som dere har vært i 2 hele år. Han har i det siste ignorert deg, og dere har ikke vært sammen på over to uker. Og når du har sett på ham på skolen, har han snudd seg og pratet med andre.. jenter.. Men du prøvde å ikke tenke på det, og tenkte at han var moden nok til å slå opp med deg om han ikke likte deg. Men han var tydligvis ikke det. For når du så ham før idag, når du skulle bort med en liten sjokolade der det stod "Jeg savner deg" på til ham, hadde han tydligvis besøk av Helene. "Vi ser.. eh.. bare film, og koser som.. ehm.. venner? liksom", sa han og stammet. Men det virket ikke slik når Helena satt i sofaen bak ham i bare trusa. Du gikk hjem med gråten i halsen etterpå, og følte at du var med i en dramafilm. Han sa aldri at han slo opp, nå tre dager etterpå. Så dere er fortsatt sammen. På en måte.. Men det var ikke nok for deg. Du ville ikke være "nesten" sammen med ham.. Enten var du sammen med ham, eller ikke. Slik var dine regler. 

Å fortelle det til ham var ikke særlig lett. Men du slapp og fullføre den første setningen din før han sa at han var lei for det, og slo opp. Da orket du ikke mer. Du sprang hjem, la deg i sengen og sovnet. Etter å ha sovet i to timer ringte det på døra. Du våknet brått, og gikk mot døra med tårer i øynene. Alt føltes dumt. Du ville egentlig ikke ha besøk av noen, men når du så at det var Eline som stod utenfor døra måtte du slippe henne inn. Hun var alltid like støttende. Hun hadde også med is og sjokolade, noe som gjorde det mye enklere å slippe henne inn. 

Etter å ha sett film med Eline, og fått utrolig god støtte sovnet du. Eline sov over hos deg, og det var helt greit. Det var jo tross alt lørdag imorgen, og Eline hadde lagd store planer for hva dere skulle finne på. Hun var alltid så fantasifull og koselig. Du så alltid fram til å være med henne. Men dagen ble ikke som du hadde trodd. Den ble enda bedre! Og ingenting skulle vært forandret..

Tumblr_lv115r3kgf1qmdjeto1_500_large

Mer? Siden dette var første del, ble den ikke særlig spennende. De neste delene får du mer informasjon ut av, og navnet til hovedpersonen også. Kom gjerne med tips!

//tuva

 

2 kommentarer // 21.nov.2011  @ 21:20 //historie

Justin and Selena were absolutely adorable at the 2011 American Music Awards but Selena made it clear Justin was her man by grab

Selena Gomez wants you to know that Justin Bieber is hers! The 19-year-old starlet walked the red carpet with Justin in matching ?20s style outfits and Justin even carried the train of her dress. But the biggest PDA moments came during the show and our body language expert Dr. Lillian Glass says Selena?s overt sexual attention on Justin makes him ?uneasy?!

?Selena is territorial and being very sexual grabbing his thighs,? Dr. Glass says. ?Justin is ambivalent. Loving the physical affection but not in public as you can tell by his curved head. Justin kissing her head shows he really adores her and they are very intimate. But when Justin is leaning all the way back it says the PDA is not cool in public.?

Justin and Selena are constantly snapped holding hands, kissing on trips and being lovey-dovey. But do you think Selena?s extreme affection is a little overwhelming?

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 21:03 //Blogg

BIEBERPARADE

//Tuva

Én kommentar // 21.nov.2011  @ 18:44 //Blogg

Justin bieber shuffling

//Tuva

Én kommentar // 21.nov.2011  @ 15:06 //videoer

Tweet - I´M SEXY AND I KNOW IT

//TUVA

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 08:08 //twitter

Flere bilder av Jelena

News Photo: Singer Selena Gomez and singer Justin Bieber arrives?

News Photo: Singers Selena Gomez and Justin Bieber arrive at?

News Photo: Singer Selena Gomez and singer Justin Bieber arrive?

News Photo: Singer Selena Gomez and singer Justin Bieber arrive?

News Photo: Singers Selena Gomez and Justin Bieber arrive at?

//Tuva

 

2 kommentarer // 21.nov.2011  @ 08:08 //bilder

Jelena holder hender på AMA

//Tuva

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 08:06 //Blogg

Bilder av Justin på ama

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 08:06 //Blogg

Jelena på AMA

//Tuva

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 08:05 //bilder

Justn på The AMA´s

//Tuva

Ingen kommentarer // 21.nov.2011  @ 08:04 //bilder

d

hahah<3

//TUVA

2 kommentarer // 19.nov.2011  @ 10:12 //videoer

BIEBERPARADE IDAG!!

Heisann! Har skrevet om dette før, og skulle egentlig skrive igår også! Idag er det Bieberparade i Sandnes klokken 2! Ta med plakat og skriv JDBNORWAY og BIEBER 2 NORWAY og slikt på! KOM KOM! Jeg skal også synge, sammen med Eileen, og jeg skal filme hele greia og lage den offisielle videoen, som skal til Justin! Gleder meg syyykt, og håper ALLE stiller opp!

//TUVA

Ingen kommentarer // 19.nov.2011  @ 10:09 //Blogg

Justin Bieber lights the Empire State Building

Justin Bieber

//Tuva

Én kommentar // 19.nov.2011  @ 10:06 //bilder

Nye bilder

//Tuva

Ingen kommentarer // 19.nov.2011  @ 10:05 //bilder

David B

//Tuva

Ingen kommentarer // 19.nov.2011  @ 00:49 //videoer

Like siden vår?

Kunne du være så snill og like siden vår åp facebook? hadde virkelig satt pris på det! Takk på forhånd! Og hvis du liker, legg igjen en kommentar, så kommenterer vi tilbake! <3

http://www.facebook.com/pages/mrbieberforeverbloggno/239400122785191

http://www.facebook.com/pages/mrbieberforeverbloggno/239400122785191

http://www.facebook.com/pages/mrbieberforeverbloggno/239400122785191

http://www.facebook.com/pages/mrbieberforeverbloggno/239400122785191

http://www.facebook.com/pages/mrbieberforeverbloggno/239400122785191

http://www.facebook.com/pages/mrbieberforeverbloggno/239400122785191

du kan også legge oss til som venn på facebook! her: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003094423436

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 21:03 //Blogg

JUSTIN BIEBER - TO NYE TWEETS


//Tuva

Én kommentar // 18.nov.2011  @ 20:21 //twitter

Jaden Smith & Justin Bieber//Tuva


 

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 20:20 //Blogg

Cody Simpson synger Mistletoe

Jeg liker ikke Cody jeg, vet ikke hvorfor, men jeg syns han er stygg. Sorry, men trynet ser litt innklemt ut, spør du meg..

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 20:19 //Blogg

POP GALA - JUSTIN

Digger ham assaaa!

//Tuva

Én kommentar // 18.nov.2011  @ 20:12 //bilder

Nye Bilder fra Justin i New York

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 20:11 //bilder

JELENA sitter sammen på AMA

AMA er på søndag, btw!

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 20:07 //Blogg

justin Bieber Gifs

HHAHAHAHHA FYFAEN JEG DØR!

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 20:00 //gifs

Justin forlater Pencils of promise Gala

DIGGER STILEN TIL JUSTIN! H-o-t!

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 19:58 //bilder

BELIEBER YEAR 2056

Hahhaha, der er jeg!

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 19:57 //Blogg

Reklame for Someday

Å, jeg har så sykt lyst på Someday! Satser på å få den til jul ♥ (a)

 //Tuva

Én kommentar // 18.nov.2011  @ 18:31 //videoer

Patties instagram

Pattie: "Justin´s great grandmother got picked up by Shaq at POP Gala. LOL"

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:29 //Blogg

Instagrambilder

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:27 //bilder

Madame Tussauds

Det er et bilde av Jelena bak på bordet.

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:27 //Jelena

#NO SHAVE NOVEMBER

Justin skal ikke shave barten i November. Det er for å støtte alle menn som må shave barten, på grunn av kreft. #GoodBoy. I Desember er den borte.

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:26 //Blogg

Nyebilder

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:24 //Blogg

this is #LOVEaw!

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:24 //Blogg

justin med pelslue

Diggelodiggelei <3

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:23 //Blogg

Fanbilde

That should be me♥

//Tuva

Ingen kommentarer // 18.nov.2011  @ 18:23 //Blogg

Hvordan kjøpe JustinBieber ting?

Tenkte jeg skulle ha et innlegg der jeg skrev litt om hvor man kjøper Justin Bieber ting. Her er noen eksempler:

- CDON.COM <- Er på norsk, altså! Mange kule Justin Bieber ting, og ikke svindling!

- EBAY.NO (mindre utvalg enn på ebay.com, men på ebay.no er det på norsk. pris osv.) 

- EBAY.COM

- JUSTIN BIEBER SHOP! Der var jeg hele tiden før, og sendte mailer om hva jeg ville ha til mamma og pappa, haha. Men det er veldig dyrt!

Håper du får bruk av hjelpen min da :-)

//Tuva

Ingen kommentarer // 17.nov.2011  @ 09:01 //Blogg

nytt bilde lagt ut av Justin

//Tuva

Ingen kommentarer // 17.nov.2011  @ 08:57 //Blogg

Til alle dere Justin Bieber-hatere der ute

- Til alle dere Justin Bieber-hatere der ute

Innsender lurer på hva Justin Bieber har gjort for å få så mange til å hate han.
Foto: LUKE MACGREGOR
Klikk for større bilde
Innsender lurer på hva Justin Bieber har gjort for å få så mange til å hate han. FOTO: LUKE MACGREGOR

Hva har egentlig denne talentfulle gutten gjort for at dere skal hate ham så mye?

Det eneste han har gjort er å følge drømmen sin. Justin er et utrolig godt forbilde for unge fans der ute. Han donerer utrolig mye penger til veldedighet. Blant annet går pengene fra julealbumet hans «Mistletoe» til veldedighet.

Jeg tror de fleste av haterne er gutter, mange av de guttene er nok bare misunnelige på ham, og hadde ikke hatt noe imot å ha tusenvis av jenter hylende etter deg 24/7.

Justin tar utrolig godt vare på lillesøsknene sine, og elsker dem selvfølgelig mye. Han bryr seg om alle rundt seg, og er så takknemlig for at drømmen hans gikk i oppfyllelse. Han elsker fansen sin utrolig mye.

En ting han har lyst til å gjøre når han får nok penger er å kjøpe ett hus til moren sin, Pattie Malette.

Justin er en veldig jordnær gutt. Tross suksessen har han klart å ha føttene plantet godt planta på jorda, og han har ikke blitt overlegen og egoistisk.

Justin har måttet gjennomgå utrolig mye på grunn av haterne. Nå nylig ble det så ille at noen gutter truet med å drepe ham under konserten hans den 17.ktober. De lagde til og med en Facebookgruppe...

Det er greit å ikke like en artist, person osv, men dere trenger ikke å vise det så utrolig godt. Folk tar seg faktisk nær av det, også kjendiser har følelser. Håper dere hatere tenker dere om!

Thea EH


 

Ikke skrevet av meg!

//Tuva

Ingen kommentarer // 17.nov.2011  @ 08:53 //Blogg

Justin på x-factor

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:43 //bilder

Justin på middag

<3 med meg

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:41 //Blogg

nytt bilde, DAMN &lt;3

biebersapple:
oh my god

//Tuva

DRITFIN!<3

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:35 //Blogg

LEGGGOO

//Tuva

 


Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:34 //Blogg

Grandma Belieber

Aww, søt da! haha

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:32 //Blogg

INSTAGRAM

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:32 //Blogg

BILDE

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:30 //Blogg

Justin på "So Random"

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:28 //Blogg

Alkohol?

justin bieber so random 09

Er forhåpentligvis bare vann!

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:24 //Blogg

TATT FRA VG - Mariah trekker tilbake..

(VG Nett) 20 år gamle Mariah Yeater, som hevdet at Justin Bieber (17) er far til barnet hennes, skal ha snudd.

HAR SKAPT OVERSKRIFTER: Mariah Yeater (20) har hevdet at Justin Bieber (17) gjorde henne gravid i fjor høst, men han har nektet. Foto: Universal og AP

HAR SKAPT OVERSKRIFTER: Mariah Yeater (20) har hevdet at Justin Bieber (17) gjorde henne gravid i fjor høst, men han har nektet. Foto: Universal og AP

Nettstedet TMZ skriver at Yeater og hennes advokater har trukket farsskapspåstandene tilbake, og at det mye omtalte søksmålet ble «skrinlagt i stillhet» i slutten av forrige uke.

Bieber har konsekvent nektet for at han har kjennskap til kvinnen. Han har beskrevet søksmålet som et ondsinnet forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet. Likevel har 17-åringen vært innstilt på å avlegge farsskapsprøve «for å få saken ut av verden». Han har også varslet motsøksmål.

Hverken Bieber eller Yeater har så langt kommentert det nye utfallet. Om Bieber fortsatt vil gå til rettslig skritt mot 20-åringen, er uvisst.

Kvinnens historie har gått ut på at hun hadde et eventyr med popidolet etter en konsert. Hun har stilt opp i en rekke medier og latt seg avbilde med den nyfødte sønnen.

//Tuva

 

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:22 //Blogg

Twitter

aw..

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:17 //twitter

Jazmyn og Jaxon&lt;3

Aw, søteste<3

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:17 //Blogg

nytt bilde

Er det Selena, og har hun uggs? Justin hater jo jenter med uggs da, ehe

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 22:14 //Blogg

MISTLETOE LIVE

Damn<3

//TUVA

Én kommentar // 16.nov.2011  @ 15:36 //videoer

Justin rekker fing

 

 

 

 

Når startet han med dette? Jo, etter at han begynte å date Selena.. /:

//Tuva

Ingen kommentarer // 16.nov.2011  @ 15:33 //bilder

Nytt bilde Justin!

å<3

//Andrea

Ingen kommentarer // 15.nov.2011  @ 15:00 //Blogg

Justin og en fan

//Andrea

Ingen kommentarer // 15.nov.2011  @ 14:59 //Blogg

Nye bilder av Jelena

//Andrea

Én kommentar // 15.nov.2011  @ 14:49 //Blogg

Fanbildee

//Tuva

2 kommentarer // 14.nov.2011  @ 20:17 //Blogg

Justin Bieber Rehearsing ITV Special (close up)

//Tuva

Ingen kommentarer // 14.nov.2011  @ 20:15 //videoer
www.tuvahjelle.blogg.no www.klemmentina.blogg.no


Kategorier


Arkiv


Lenker


Siste innlegg


Siste kommentarer


Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mrbieberforever. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

SILJELIEN
hits
Design og Koding av Silje Lien.